«Я за цей місяць проїхав більше 10 тисяч кілометрів»: лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець розповів, чому з лав тероборони перекваліфікувався у волонтера

«Я за цей місяць проїхав більше 10 тисяч кілометрів»: лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець розповів, чому з лав тероборони перекваліфікувався у волонтера

В перші дні повномасштабного вторгнення співак долучився до тероборони одного з українських регіонів, проте згодом вирішив перекваліфікуватись у волонтери.

Поділитися:

Щодня в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube улюблене шоу українських глядачів «Сніданок з 1+1» продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні, долучати спеціалістів різних галузей та розповідати історії земляків, яким вдалось врятуватись від бойових дій. Відтепер програма виходить у новий час – з 8:00 до 11:00

Днями до студії «Сніданку з 1+1» завітав лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець, який розповів про свою теперішню діяльність. В перші дні повномасштабного вторгнення співак долучився до тероборони одного з українських регіонів, проте згодом вирішив перекваліфікуватись у волонтери. Говорить, що таким чином він особисто приносить більше користі суспільству.

«Багато людей, які мають габаритні транспортні засоби, почали їздити та волонтерити. Ось я вже місяць у дорозі. І я за цей місяць проїхав більше 10 тисяч кілометрів. Мені це не важко, окрім того, коли ти розумієш, що люди зі зброєю у руках зараз фізично воюють…», — розповів Сергій Танчинець.

Наразі співак співпрацює з волонтерським штабом міста Мукачево та возить лікарські засоби до столичного військового шпиталю. У перервах між дорогою Танчинець ще встигає давати виступи для підтримки військових на звичайних українців.

«Попри думки, що музика зараз не на часі – це не правда. Музика завжди на часі, і люди її чекають. Ми були в метро, деякі там 20 днів знаходяться там як у бомбосховищі. І там доволі пригнічена атмосфера, і музиканти, які потрапляють до них, дають реальну допомогу цим людям. Тому я закликаю усіх музикантів, хто в Києві, долучатись до таких процесів», – прокоментував співак.

Щодо зміни логотипу гурту, то лідер «Без Обмежень» акцентував: музиканти одразу вирішили позбутися літери Z, коли зрозуміли, що вона набуває сакральності для росіян. І про своє рішення не жалкують.

Новини по темі