"Я би хотів продовжити свій рід", – співак та ведучий Коля Сєрга у «Сніданку з 1+1» розповів, як боронить Україну та про мрії після війни (ексклюзив ЖВЛ)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Музикант і телеведучий Коля Сєрга боронить Україну і мріє про дітей
Instagram/thekolya

Коля Сєрга розповів, що першим зробить після війни.

Поділитися:

Музикант і телеведучий Коля Сєрга разом з іншими добровольцями обороняє рідну Одесу від агресора. Як зізнається зірка, після війни він дуже хоче... власних дітей. Коля Сєрга продовжує писати пісні й давати концерти. Як змінився артист за час війни, і як планує змінити своє життя після перемоги, сюжеті "Сніданок з 1+1".  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка Go_A та співачка Гайя на підтримку України виконали пісню Джона Леннона Imagine перед футбольним матчем в Італії

Коля Сєрга зізнається, що після нашої перемоги перше, що мріє зробити – продовжити рід. В ексклюзимному інтерв'ю для ЖВЛ він розповів, як зустрів початок війни:

"Перше, це я створив чат психологічної допомоги "Психбатальйон". Стрес, шок, люди впадали в заціпеніння, їм потрібен був ресурс, який допомагав би трохи розслабити цей стан". 

Дивіться повну версію його інтерв'ю для ЖВЛ:

До війни Коля Сєрга вивчав психологію та різні практики, тому й вирішив допомагати нужденним. Але згодом вирішив відкласти телефон та взяти у руки зброю:

"Усі чудові, усі різні, усі як персонажі якогось серіалу, де кожен характер прописаний до деталей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місяць тому єдине, що було у мене в руках — це мікрофон". Макс Барських втупив до лав ЗСУ

Артист намагається як може підтримувати бойовий дух, записує пісні та викладає їх у соціальні мережі. Там російська аудиторія ледь не проклинає його, однак у відповідь музикант слів не добирає. Певний час Коля жив і працював у Москві, але нині остаточно розриває контакти з країною-агресором. Триматися музиканту у важкі часи допомагає віра і творчість. Окрім оборони позицій, його завданням є підтримувати дух побратимів:

"Ми даємо багато концертів. Співааємо, спілкуємось. Створюємо ті пісні, що підривають загрозливий образ ворога".

Зі сльозами на очах Коля Сєрга розповів, що хотів би продовжити рід після війни. Це бажання у нього з'явилось вже на другий день служби. 

Дивіться, як змінився артист за час війни:

Варто зазначити, що багато українських зірок змінили рід діяльності та захищають Україну зі зброєю в руках. Серед них лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк, танцівник та хореограф Дмитро Дікусар, співак Макс Барських та інші. 

Новини по темі