Як екстравагантно! Такою Селін Діон ще не бачили (фото)

Таку Селін Діон ще не бачили (фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: GettyImages

Поп-діву не впізнати!

Поділитися:

51-річна Селін Діон не боїться жодних експериментів зі стилем. Кожний світський вихід співачки притягує всі погляди, адже її образи ніколи не бувають нудними. Здавалося б, чого ми ще не бачили? Та зірка завжди знає чим дивувати прихильників.

Певно, саме тому Селін Діон стала героїнею спецвипуску Harper’s Bazaar Icons. Перед об’єктивом відомого фотографа Маріо Сорренті поп-діва постала з коротким волоссям та величезними стрілками на очах. Селін приміряла екстравагантні й дещо зухвалі образи – її навіть важко впізнати!

Найбільш обговорюваним вже став «вуличний» лук співачки. Вона вдягнула неонове пальто від Balenciaga, доповнивши його джинсами та білими ботильйонами на підборах.

Також артистка приміряла чорний приталений жакет від Alexander McQueen. Стильне вбрання вдало підкреслило її струнку поставу та відкрило підтягнуті ніжки.

Останнім образом знаменитості стала смугаста сукня від Marc Jacobs із пишними рукавами-ліхтариками.

Фото: @celinedion

Зазначимо, що Селін Діон навіть у повсякденні образи вміє вплітати цікаві деталі. Так, співачка прогулялася вулицями Парижа у стильному вбранні, яке доповнила культовою прикрасою. Подробиці – у відео:

Більше новин про співачку читай на сайті 1+1:

1. Мов принцеса: Селін Діон вразила чарівною сукнею

2. 51-річна Селін Діон приголомшила ідеальною розтяжкою

3. У мережі обговорюють конфлікт між Анджеліною Джолі та Селін Діон

Новини по темі