51-річна Селін Діон похизувалася стрункою фігурою в сукні з високим розрізом

51-річна Селін Діон похизувалася стрункою фігурою в сукні з високим розрізом | 1+1
Фото: Getty Images

Зірка засвітила ідеальні ніжки.

Поділитися:

Місяць тому співачка Селін Діон вирушила у великий концертний тур на підтримку нового альбому Courage. Так, днями у столиці Канади Оттава відбулися два грандіозні шоу артистки. Вона не втомлюється вражати шанувальників енергією та сильним вокалом, та особливо фанати в захваті він зовнішнього вигляду 51-річної зірки.

Селін вийшла на сцену у відвертій помаранчевій сукні – її високий розріз не приховував підтягнутих ніжок. Погодься, такою фігурою може похизуватися не кожна навіть молодша артистка. Поглянь на фото, яким діва поділилась у своєму Instagram:

Фото: instagram/celinedion

Селін зізнається, що абсолютно комфортно почувається у свої 51 і задоволена собою як ніколи. Її приклад зайвий раз доводить, що жіноча краса – це не про вік, а про впевненість, шарм і повагу до себе. Тому поп-діва ніколи не проти експериментів: наприклад, цього літа вона знялася для глянцю в надзвичайно екстравагантних образах та ще й у новому іміджі.

Також нещодавно співачка випустила кліп на пісню Imperfections. У ньому зірка постала без макіяжу і заявила, що у неї «є свої недоліки». Детальніше про натхненний кліп Селін та про те, як вона живе після смерті коханого чоловіка, дізнайся з відео:

Читай більше цікавих матеріалів про поп-діву:

1. Упс! Наомі Кемпбелл і Селін Діон засвітили однакові вбрання

2. 51-річна Селін Діон приголомшила ідеальною розтяжкою

3. Мов принцеса: Селін Діон вразила чарівною сукнею

4. Селін Діон вразила шанувальників прикрасою з фільму «Титанік» (відео)

5. У мережі обговорюють конфлікт між Анджеліною Джолі та Селін Діон

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі