Як Кейт Міддлтон готується стати королевою

 Кейт Міддлтон готується стати королевою
gettyimages.com

Герцогиня отримала почесну нагороду від королеви Єлизавети ІІ.

Поділитися:

Кейт Міддлтон - не тільки улюблениця британців, а й чудовий приклад працьовитості й елегантності. Інсайдери подейкують, що королева Єлизавета вже давно займається вихованням герцогині. Вони часто бесідують наодинці у кабінеті королеви і обговорюють обов'язки королівських осіб й майбутнє Британської імперії. 

З плином часу Кейт отримує все більше обов'язків - герцогиня все частіше вирушає у важливі тури й по-королівськи махає рукою своїм підданим. До прикладу, у березні, Єлизавета ІІ прибула на відкриття кампусу Королівського колледжу в Буш-хаусі разом із Кейт Міддлтон. Такий крок багато хто розцінює як частину активної підготовки герцогині до статусу королеви. 

«Кейт поступово бере на себе все більше обов'язків протягом останніх декількох років, і для неї зовсім не буде несподіванкою, коли настане той самий момент довгоочікуваної коронації. Вони проводять чимало часу разом, обговорюючи нюанси королівського життя і майбутнє монархії. Кейт знадобилося багато часу, щоб опинитися в тому місці і в цьому статусі. І вона готова», - зауважують інсайдери. 

Чи справді це все вказує на те, що королева віддасть трон онукові Вільяму - покаже час. А поки що світ обговорює нову новину від королівської родини - Кейт Міддлтон отримала особливу почесну нагороду. Це Королівський Вікторіанський орден - найвищий серед королівських чеснот. Він був створений королевою Вікторією ще у 1896, для того, щоб нагороджувати людей, які їй у чомусь допомагали. Кейт Міддлтон отримала таку почесну нагороду від Її Величності королеви. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бунтарка Кейт Міддлтон: Яку традицію порушила герцогиня на своєму весіллі

Новини по темі