Як носити вишиванку на роботу

Створюйте трендовий офісний образ, одягнувши мальовничу вишиванку.

Поділитися:

Сорочка, прикрашена орнаментною вишивкою, стала символом українського народу. У ній втілено пам’ять про минуле, краса української природи та народний дух. Нині традиційна вишиванка надихає відомі етнобренди до створення унікальних колекцій, які до вподоби не тільки українським, а й зарубіжним модницям. Сьогодні ми розкажемо, як носити вишиванку на роботу й створити вдалий лук в офісному стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові знаменитості, які полюбляють носити вишиванки

З БРЮКАМИ 

Стильну вишиванку можна комбінувати як з джинсами (якщо у вас немає дрес-коду), так і класичними офісними брюками. Доповніть свій образ окулярами oversize, сумкою кросс-боді і туфлями на підборах. Такий осінній лук безсумнівно усім запам'ятається!

@khrystyna_rachytska

СУКНЯ-ВИШИВАНКА

Сукня-вишиванка - чудова альтернатива класичному варіанту сорочки. Її можна носити не тільки у поєднанні з туфлями-човниками, а й з білими сліперами. Такий сміливий хід додасть вашому образу легкості та невимушеності.

@khrystyna_rachytska

ЗІ СПІДНИЦЕЮ 

Класичним поєднанням також вважається вишиванка + спідниця. Важливо правильно підібрати модель спідниці залежно від фактури сорочки. Якщо у вас розкішна вишиванка oversize з об'ємними рукавами-ліхтариками, вам краще пасуватиме обталена спідниця-олівець. До вишитих сорочок прямого крою з обтислими рукавами личитиме спідниця у формі трапеції або пишна спідниця-міді. 

@boutique_otaman

КЛАСИЧНА ВИШИВАНКА 

Класичні моделі вишиванки будуть актуальними завжди. Створюючи образ, зробіть акцент саме на ній, одягнувши брюки простого крою та нейтрального відтінку. Зробіть улюблену зачіску (особливо колоритний вигляд матиме оригінальне плетіння) та доповніть образ стриманими прикрасами - і такий лук безсумнівно залишить вас у центрі уваги. 

@boutique_otaman

ВИШИТИЙ ВЕРХНІЙ ОДЯГ

Відомі етнодизайнери полюбляють експериментувати і створюють для сучасних пані вишиті жакети, куртки, пальта і тренчі. Цей елемент одягу чудово доповнить осінній лук, додавши йому яскравості та оригінальності. 

@kozzachka

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим поєднувати вишиванку: 5 стильних способів

Новини по темі