Як побороти осінню хандру: дієві методи та поради від ведучих "1+1 Україна"

Осіння хандра: ефективні методи боротьби та поради від ведучих 1+1 Україна
Instagram/valentinakhamaiko

Ведучі "1+1 Україна" поділились своїми методами боротьби з осінньою хандрою та поганим настроєм.

Поділитися:

Осінь — це час, коли понад усе хочеться ледь рухатися і проводити дні вдома з гарячою кавою та серіалами, оскільки погода надихає на затишок і релакс. Ведучі "1+1 Україна" поділились своїми методами боротьби з осінньою хандрою та поганим настроєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк боротися з осінньою хандрою: Марічка Падалко поділилася своїми секретами

Єгор Гордєєв

Багато гуляю. Насправді коли ти дихаєш свіжим повітрям, фізично проживаєш цей момент, стає легше зосередитись і очистити думки, а також подивитися на все під іншим кутом. Це стара акторська вправа, коли ти через фізику намагаєшся дійти до певного стану, в нашому випадку, до стану відмінного від апатії. 

Єгор ГордєєвФото: Instagram/yegorgordeev

Соломія Вітвіцька

Я борюся з апатією радикально. Як тільки з’являється натяк на хандру або поганий настрій, я одразу намагаюсь запланувати зустріч з друзями, поїхати аби змінити картинку. Якщо є час, то можна поїхати за Київ покататися на конях. Нещодавно як раз їздила - півдня провели з конями, і за цей час відбулося повне перезавантаження! Свіже повітря, неймовірна природа, золота осінь, фарби навколо, друзі поруч - це те, що потрібно для гарного настрою на увесь тиждень.  

Також допомагають - перегляд фільму, книга, будь-що, крім соціальних мереж. Зараз дуже багато інформаційного шуму, від якого потрібно відпочивати. Можна навіть просто влаштувати собі затишний вечір зі смачною їжею, келихом вина та затишними розмовами. Якщо справді відключитися і насолодитися часом із собою або з близькими людьми, і не брати до рук телефон, не скролити стрічку новин, навіть цього вечора вам буде достатньо аби перезавантажитись.

Соломія ВітвіцькаФото: Instagram/solomiyavitvitska

Костянтин Грубич

Ніяк не борюсь з осінньою апатією, бо в мене її немає. Мабуть, тому, що немає вільного часу на відпочинок. Весь час собі щось придумую, як себе завантажити – якщо не на роботі, то щось знімаю для ютубу, соцмереж, або якась домашня робота – замінити змішувач, сходити в магазин, помити вікна… Я це все не встигаю. До того ж постійно запрошують в різні міста, на різні заходи, на зустрічі з людьми, на викладання. Тобто, у мене гіперактивність. Інколи від цього заморюєшся, але я розумію – коли люди хочуть бачити тебе і чути, не можна відмовляти. Тому що колись це може припинитися і я від цього буду страждати. 

Костянтин ГрубичФото: Instagram/kostya_hrubych

Валентина Хамайко

Апатія лікується повною завантаженістю. Якщо є план дій на день і підтримка будь-якими комплексними вітамінами, все проходить набагато легше. Я вже п’ю вітамін D і Омега. 

Валентина ХамайкоФото: Instagram/valentinakhamaiko

Руслан Сенічкін

У мене немає осінньої хандри, я насправді обожнюю осінню пору. Я кайфую від осені: жовті дерева, прохолода, свіжість, а не 37 градусів спеки. Але як і колегам - мені дуже допомагає робота. Вона у нас вимагає величезної віддачі, тому, де поновлювати ресурс, це дійсно серйозне питання. 

Руслан СенічкінФото: Instagram/snidanok

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіння хандра: чим відрізняється від депресії та як з нею боротися? (розповідає психолог Анна Кушнерук)

Що таке осіння хандра і як від неї рятуватися – поради психолога Анни Кушнерук у "Сніданок. Вихідний", що виходить у суботу та неділю з  07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна":

Новини по темі