Як правильно зустрічати рік Чорного Водяного Кролика 2023: поради експерта

Символ 2023 року: як зустрічати рік Чорного Кролика
Freepik

Що принесе Новий рік 2023, який пройде під символом Чорного Водяного Кролика?

Поділитися:

За східним календарем символ 2023 року — Чорний Водяний Кролик. Які сюрпризи нам підготувала ця тварина? Про це у "Сніданку з 1+1" поговорили з майстром китайської метафізики Давидом Векуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2023: Прикмети та ритуали новорічної ночі

Новий рік 2023: яку енергію несе Чорний Кролик

За словами спеціаліста, Кролик несе енергію самопожертви, популярності та любові. Буде багато романтики та відносин. Це буде рік сімейних романтичних енергій, але треба бути обережними. Можливі публічні скандали між партнерами. Люди, які народжені в рік кролика, — ті, які віддаються справі, віддаються на користь іншим людям і утискають заради блага власні інтереси. Це люди-миротворці, люди-дипломати, люди-посередники.

"Рік Чорного Водяного Кролика — рік тактичності, компромісів, домовленостей, дипломатії, вирішення питань маніпулятивними стратегіями", — пояснює експерт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2023: колір року та у чому зустрічати свято

Як рік Чорного Водяного Кролика впливатиме на економіку України

Для України 2023 рік не буде одразу фінансово успішним, але порівняно з 2022 роком енергія буде краща. Потроху економічна ситуація, яка ускладнилася на тлі повномасштабного вторгнення росії, буде поліпшуватися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяний вінок 2023 своїми руками: робимо новорічну декорацію власноруч

Як правильно зустрічати рік Кролика 2023

Найщасливішими кольорами року стануть відтінки синього та зеленого. Найголовніше — не протидіяти енергії, яка приходить. Експерт радить бути дипломатичними та м'якими в новому році.

"Будьте в 2023-му дипломатичними, поступливими, не йдіть на конфлікти, шукайте компроміси, особливо в родині. Проявляйте себе, будьте публічними та активними, тому що 2023-й буде сповнений енергією симпатії та любові. І найголовніше — зберігайте спокій такий, як у кролика", — поділився Давид Векуа.

 

Новини по темі