Як українські зірки дивилися матч Нідерланди – Україна (футбол)

Матч Нідерланди – Україна футбол: реакція зірок
Pexels/Rfstudio

Вчора, 13 червня о 21:50, відбувся матч Нідерланди – Україна (футбол), де Україна програла з рахунком 3:2.

Поділитися:

За видовищністю та кількістю забитих голів гра стала найрезультативнішою грою всього турніру. Звісно, всі українці вчора були прикуті до екранів телевізора, передивляючись футбольний матч Нідерланди – Україна. Українські зірки теж вболівали за нашу команду та викладали свої емоції в соціальні мережі. Шеф-кухар Євгеній Клопотенко писав:

Жовто-блакитні
Наші прапори
Ми не переможні
Шаблі до гори!

Євген Клопотенко футбол

Ведуча «Телевізійної служби новин (ТСН)» Соломія Вітвіцька зробила окремий допис, де побажала українській команді перемоги в матчі Нідерланди – Україна та розповіла свої історії, пов’язані з матчами збірної:

....тепер у часи пандемії, коли такі поїздки велика рідкість, мають що згадати)) З фан-рухом #вірні_збірній було багато незабутніх подорожей та емоцій. Разом з нашими футболістами долетіли аж до краю світу в Ісландію.

Соломія Вітвицька

Ведуча програми «Світське життя» Катерина Осадча та її чоловік, ведучий Юрій Горбунов, разом спостерігали за матчем Нідерланди – Україна. З результатів Юрій Горбунов написав: «Достойний програш! Браво!».

Осадча футбол

Українська співачка Джамала в підтримку української збірної виклала фото в футбольній футболці та з м’ячем з надписом «If not you, then no one. Goal» («Якщо не ви, то ніхто. Гол»).

Джамала футбол

На завершення додамо фотографії тренера проєкту «Ліга сміху» Ігоря Ласточкіна, співака MONATIK та ведучого ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолія Анатоліча, які теж були прикуті до екранів телевізорів та дивилися матч Нідерланди – Україна футбол.

Монатік футбол

анатоліч футбол

Ласточкін футбол

Наступний матч українська збірна зіграє з Північною Македонією вже 17 червня. Ставте нагадування, щоб повболівати за наших хлопців на Євро 2020.

Новини по темі