Юрій Горбунов знявся у новій фотосесії з сином, який помітно підріс

Юрій Горбунов знявся у новій фотосесії з сином, який помітно підріс | 1+1

Та розповів про улюблену гру маленького Івана.

Поділитися:

Відомий український телеведучий «Танців з зірками», «Голосу країни» та «Голос. Діти» Юрій Горбунов має напружений робочий графік і щоденні зйомки. Попри це, він знайшов час для фотосесії разом із дворічним сином Іваном для журналу Теленеделя.

Горбунов запросив фотографа до свого власного будинку і повстав у двох образах – серйозного продюсера...

та дбайливого тата.

Прихильників зірки завжди цікавить його сімейне життя. Так, у розмові з головним редактором видання Людмилою Козаренко Горбунов розповів про виховання сина, а також поділився, чому його вчить дворічний Іван, і з чим він має бути обережним. 

«Перш за все, стежити за тим, що і як кажу, що роблю. Він же мене постійно копіює! Тому при ньому не можна підвищувати голос, розкидати речі, занадто емоційно говорити. А в спілкуванні з ним намагаюся не лише наполягати на своєму, а й домогтися розуміння»

Також продюсер додав, що їхня улюблена гра з Іваном — хованки. Як зазначив Юрій, вони ховаються за занавіскою і від цього Іван просто у захваті.

До слова, у цьому році Юрій Горбунов отримав нагороду «Тато року», хоча на неї претендувало чимало зіркових татусів. В інтерв’ю продюсер зізнався, що хоче, аби син ним пишався.

«Намагаюся відповідати цьому титулу. Загалом, для сина мрію стати «татом життя», щоб він мною пишався. Тому намагаюся приділяти йому максимум уваги. Хоча насправді дуже багато дитині і не потрібно. Його просто треба уважно вислухати, підтримати, щоб він розумів — в родині його всі люблять і у нього є надійний тил. Так виховували мене, так виховую і я Івана».

Ба більше, Юрій Горбунов згадав, через що переймався на початку стосунків з коханою Катериною Осадчою. А також поділився, які зараз вони мають сімейні традиції. Зі слів Юрія, це обов’язково сімейний сніданок або вечеря, і катання втрьох на велосипедах влітку, а взимку — на санях.

До слова, раніше зірковий ведучий показав, як мило проводить вихідні із сином. Читай .

Також в інтерв’ю виданню Юрій Горбунов натякнув, як буде розвиватися сюжет в шаленій українській комедії — «Скаженому весіллі 2».

«Ми довго думали, чим ще здивувати глядачів, кому ще батько може сказати «ні» після афрофранцуза. Представникові іншої національності? Вже нецікаво. Головний герой Василь Сердюк тільки змирився з зятем афрофранцузом…. і тут друга дочка підносить такий же сюрприз, що батько хапається за серце. Так, у головного героя виявляться дві доньки. Більше нічого не скажу — не буду спойлерити», — прокоментував Юрій.

Нагадаємо, днями стало відомо, у «Скаженому весіллі 2». 

А поки ти чекаєш прем'єру другої частини найкасовішої комедії 2018 року, дивись трейлер улюбленої стрічки:

Та читай ще більше цікавого про Юрія Горбунова:

1. 

2.  

3. 

4. 

5. 

Новини по темі