Як військовому записатися на проходження ВЛК онлайн: пояснює Міноборони

Як записатися на проходження ВЛК онлайн: роз'яснення Міноборони
instagram/zelenskiy_official

Електронна черга на ВЛК вже доступна для всіх військовослужбовців у військових поліклініках, передають в Міноборони.

Поділитися:

Навесні Міністерство оборони України впровадило у військових поліклініках послугу електронної черги. Військовослужбовці можуть записатися на проходження військово-лікарської комісії в режимі онлайн, йдеться у повідомленні відомства. Що для цього потрібно?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потреби військових: як обрати справді необхідні речі — розказав експерт у "Сніданку з 1+1"

Як записатися на проходження ВЛК онлайн

Доступ до єЧерги відкрито для всіх начальників медичних частин. Щоб військовослужбовці отримали можливість записуватися через єЧергу, потрібно зробити наступне:

  • Начальник медичної служби має звернутися до закладу охорони здоровʼя, у зоні підпорядкування якого перебуває підрозділ, та отримати від поліклініки інструкцію для подальшої реєстрації.
  • Після цього для нього відкривається кабінет, через який він зможе записувати військовослужбовців на ВЛК та на прийом до лікарів.

В Міноборони додали, представники закладів аналізують дані щодо завантаженості та дефіциту спеціалістів на основі записів та проходження військово-лікарської комісії. За потреби шукатимуть додаткових профільних спеціалістів серед мобілізованих чи цивільних спеціалістів.

"Одна з основних переваг – для військових зникає потреба приїздити до поліклініки на 8 ранку та цілий день чекати на прийом до потрібного лікаря", — йдеться у повідомленні".

Наразі сервіс працює у всіх військових поліклініках, де можна пройти амбулаторне ВЛК без госпіталізації, а найактивніше єЧергою користуються у Києві, Одесі, Дніпрі та Вінниці.

Як обрати речі справді потрібні нашим воїнам, дивіться у "Сніданку з 1+1":

З 6 листопада дивіться «Сніданок з 1+1» з 6:30 до 9:30 в ефірі 1+1 Україна та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

 

Новини по темі