Потреби військових: як обрати справді необхідні речі — розказав експерт у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Список необхідних речей для воїнів: поради експерта
t.me/V_Zelenskiy_official

Як обрати речі справді потрібні нашим воїнам: Максим Несміянов про потреби військових.

Поділитися:

Потреби військових залежать від погодних умов, розташування та бойових задач. Те, що добре в місцях більш віддалених від першої лінії фронту, може бути зовсім не актуальним для передової. А запити десантників-штурмовиків відрізняються від потреб піхотинців. Як обрати речі справді потрібні нашим воїнам, особливо напередодні зими, розповів спеціально для "Сніданку з 1+1", що виходить по буднях з 7:00 до 9:30 на "1+1 Україна" експерт із захисту прав споживачів Максим Несміянов:

"Щоб дійти до своїх позицій, потрібно рухатись. Щоб рухатись, необхідно взяти мінімальний набір. Ти не можеш взяти з собою ліжко, а ти береш мінімальний набір. Є обмеження по воді і по їжі, і це я називаю мінімалізм. Те, що дозволяє вам вижити і залишатися в бойовому стані".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзивно для «Сніданку з 1+1» Дмитро Дікусар розповів, чи повернеться він після армії на паркет та як військові реагують на гучні вечірки цивільних

Нині основна проблема на передовій — миші. За словами Максима, вони їдять геть усе — навіть вологі серветки. Тому перевіреним способом зберігання особистих речей та їжі є пластикові бокси з кришками. 

Щоб не брати багато води, воїни беруть із собою фільтри для води та набирають воду у найближчих річках. 

"Боєздатність залежить від мобільності. Якщо ти рухаєшся місцевістю, там можуть бути ДРГ. Якщо ви потрапили в засаду, у вас є 20 секунд зреагувати, щоб вижити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Сніданку з 1+1" розповіли, як захистити свій імунітет взимку

Список необхідних речей для воїнів: поради експерта 

  • пластикові бокси
  • фільтри для води
  • вітаміни сезонні
  • розчинні каші
  • розчинні супи
  • термобілизна (залежно від підрозділу)
  • балаклави теплі
  • снеки, козинаки, сухі батончики і тд
  • чай та кава (бажано одноразові стіки)
  • цукор (теж бажано фасований)
  • мівіна

Як знайти, де можна купити якісні речі та отримати консультацію і якісний продукт, дивіться у сюжеті:

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі