Як виступила Україна на "Євробаченні-2023" (відео)

Україна на Євробаченні-2023: як виступили TVORCHI
instagram/tvorchi_official

Український гурт TVORCHI вразив світ композицією Heart of Steel.

Поділитися:

У суботу, 13 травня, відбувся фінал "Євробачення-2023". Український гурт TVORCHI виступав під номером 19. Як пройшов виступ представників України, дивіться відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко поділився відео зворушливої зустрічі з фавориткою Євробачення Loreen

На "Євробаченні 2023" Україна представила себе захоплюючим виступом з візуальним шоу, який залишив глядачів у захваті. TVORCHI вразили аудиторію енергійною композицією Heart of steel. Особливу увагу також привернули образи учасників.

TVORCHI

Вокаліст дуету Джеффрі виступав у чорному костюмі, який складався з широких брюк та гольфа. Його груди прикрашав яскравий малюнок —об'ємне золоте серце, яке символізує назву їхньої конкурсної пісні "Серце зі сталі". Доповнювала образ вокаліста висока золота рукавичка.

Другий учасник дуету, Андрій Гуцуляк, з'явився на сцені у вражаючому об'ємному сріблястому плащі. На його грудях також було помітне "пульсуюче" сталеве серце. Обидва образи виконавців підкреслювали тематику їхньої пісні та додавали виступу ефектності.

Виступ TVORCHI на Євробаченні-2023

Перед виступом гурту TVORCHI росія атакувала їхнє рідне місто Тернопіль. На підтримку артисти в прямому ефірі "Євробачення-2023" показали табличку з назвою міста та підняли український прапор.

"Тернопіль — це назва нашого рідного міста, яке зазнало бомбардування з боку Росії в той час, коли ми співали на сцені "Євробачення" про наші сталеві серця, непохитність і волю. Це послання для всіх міст України, які щодня зазнають обстрілів. Харків, Дніпро, Хмельницький, Київ, Запоріжжя, Умань, Суми, Полтава, Вінниця, Одеса, Миколаїв, Чернігів, Херсон і всі інші. Європа, об'єднайся проти зла в ім'я миру!".

Дивіться повний виступ гурту TVORCHI на "Євробаченні-2023":

Фото: instagram/tvorchi_official

Новини по темі