Тімур Мірошниченко поділився відео зворушливої зустрічі з фавориткою Євробачення Loreen

Тімур Мірошниченко поділився відео зворушливої зустрічі з представницею від Швеції співачкою Loreen - 1+1

Не пропустіть другий півфінал Євробачення вже сьогодні!

Поділитися:

В Ліверпулі 11 травня пройде другий півфінал Євробачення, де на сцені виступатимуть представники 15 країн за право вийти у суперфінал. За лаштунками кипить робота і безліч зустрічей. Так, незмінний коментатор Євробачення від України, ведучий ЖВЛ та "Сніданку з 1+1" Тімур Мірошниченко поділився відео зворушливої зустрічі з представницею від Швеції співачкою Loreen. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Атмосфера така, ніби я потрапив до Одеси", — Тімур Мірошниченко про обстановку в Ліверпулі незадовго до "Євробачення-2023"

Loreen і Тімур Мірошниченко - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вболівати я, звісно, буду тільки за Україну", — Тімур Мірошниченко про свої очікування від "Євробачення 2023"

“Лорін дуже крута! Ми знайомі з нею ще з 2012 року. Вона, звісно, мене впізнала. Ми міцно обійнялись як старі знайомі, які тривалий час не бачилися. Спілкувався з абсолютно всіма учасниками Євробачення. І всі одразу питають – як ми живемо в Україні в нинішніх реаліях? І я їм розповідаю все без прикрас. Вони всі дуже співпереживають нам, передають величезні вітання українцям. І кожного разу, коли ми десь перетинаємось, підкреслюють, що вони завжди на нашому боці. Вони stand with Ukraine! 100 відсоткова підтримка!”, - каже Тімур Мірошниченко. 

Новини по темі