Як зробити легкий ранковий макіяж на щодень (відео)

Як зробити макіяж на кожен день
@anastasiiia.kos

Швидкий і красивий мейк, що зможе зробити кожна!

Поділитися:

Сайт 1plus1.ua продовжує рубрику блоги, і вже у другому відео ви маєте нагоду дізнатися, як зробити ніжний ранковий макіяж всього за декілька хвилин. Блогер Анастасія Кос (@anastasiiia.kos) , яка розповідатиме більше про красу та актуальні б'юті-тренди, показала, як зробити трендовий макіяж без макіяжу у себе вдома. Він пасуватиме як для роботи в офісі, так і для походу на каву із подругами. Хутчіш вмикайте відео і запам'ятовуйте головні правила!

Аби зробити природній макіяж, вам не потрібно безліч продуктів. Буде у нагоді косметика, яка є у косметичці кожної модниці, - запевняє Анастасія. 

1. Розпочніть із ранкового догляду за шкірою мінімум за 15 хв. до того, як розпочнете нанесення макіяжу. Таким чином, ваша шкіра буде зволоженою й готовою до косметики. 

2. Починайте будь-який макіяж з основи. Вона вирівняє тон шкіри, допоможе косметиці триматися довше. 

3. Для створення ранкового мейк-апу використовуйте тональні засоби легкої текстури. Особливо доречними будуть ВВ-креми. Ретельно розповсюджуйте засіб на усі зони за допомогою пальців або пензлика, аби не створювався ефект маски на обличчі. 

4. Нанесіть консилер на зону навколо очей безіменними пальцями. Цікаво, що це єдиний палець, який мінімально тисне на ніжну шкіру під очима. Тож не забувайте про це правило, коли наносите крем під очі вранці та ввечері. 

5. Закріпіть тон за допомогою фіксуючої пудри. 

6. Наступний етап - брови. Підкресліть їхній вигин за допомогою тіней та прозорої туші. 

7. На всю верхню повіку нанесіть хайлайтер або світлі блискучі тіні. Використовуйте також  коричневі, майже нюдові, тіні для рухливої повіки. Висвітліть куточки очей за допомогою хайлайтеру. Нафарбуйте простір між віями чорним олівцем, аби зробити погляд виразнішим. Останній штрих - туш для вій. 

8. Додадуть образу грайливості рожеві рум'яни та сяйво хайлайтеру. 

9. Закінчіть макіяж рожевим блиском для губ. 

Детальніше дізнатися, як зробити свіжий ранковий макіяж можна у відео: 

Нагадуємо, що нещодавно блогер Анастасія Кос розповідала, як зробити модні весняні зачіски у себе вдома

Новини по темі