Який сьогодні місячний день: рекомендації на тиждень 7 — 13 лютого за місячним календарем

Місячний календар на тиждень: рекомендації на 7-13 лютого
Pixabay/dawnydawny

Поради та рекомендації на кожен день за місячним календарем.

Поділитися:

Майбутній тиждень складається з переважно сприятливих днів за місячним календарем, а отже, можна ствержувати, що наступає світла смуга, коли нарешті можна вирішувати усі справи, що чекали закінчення ретроградного Меркурія та інших несприятливих планетарних періодів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Понеділок, 7 лютого — 8 місячний день, місяць у Тельці

Сприятливий день. День хороший для очищення душі та тіла. Одна з найефективніших практик дня – очищення вогнем багаття чи свічки. Не бажано проявляти негативні емоції. Добре саджати чи пересаджувати рослини. Зверніть увагу на стан своєї нервової системи, дотримуйтесь дієти, можна навіть поголодати, провести очищення кишечника.

Вівторок, 8 лютого — 9 місячний день, місяць у Тельці

Нейтральний день. Вважається, що 9-й місячний день критичний, оскільки завершується перша чверть Місяця. Однак цього місяця він буде досить нейтральний. Намагайтеся уникати похмурих думок, егоїзму та не піддавайтеся ілюзіям. День несприятливий лише для пасивних людей. Людям, які вміють стримувати свої емоції, день принесе задоволення від виконаної раніше роботи. Не варто розпочинати нові справи, займіться повсякденною рутиною. Сприятливо робити сольові ванни для ніг.

Середа, 9 лютого — 10 місячний день, місяць у Близнюках

Сприятливий день. Енергія в організмі посилюється, спрямуйте її на зміцнення стосунків з коханими, на благоустрій свого житла. Уникайте конфліктів у цей день. Девіз дня — творіть! Добре укладати угоди, проводити різні фінансові операції. Нереалізована енергія може несприятливо позначитися на стані імунітету. Сміливо йдіть у лазню чи сауну!

Четвер, 10 лютого — 11 місячний день, місяць у Близнюках

Сприятливий день. Один із найбільш енергетично потужних днів місячного календаря. Не плануйте великих інтелектуальних та фізичних навантажень. Важливо правильно розподілити енергію і робити все свідомо. Будьте уважні з усім, що ви робите і обов'язково доводьте до кінця почате. Добре розпочинати лікувальне голодування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

П'ятниця, 11 лютого — 12 місячний день, місяць у Близнюках

Нейтральний день. Цього дня сприятлива усамітнення та будь-які справи на благо інших людей. Добре підбивати підсумки за минулий пеєріод. День сприятливий для посадки рослин. У 12-й місячний день небажані навантаження на серце. Пийте більше рідини, корисні свіжі соки.

Субота, 12 лютого — 13 місячний день, місяць у Раку

Нейтральний день. Енергетика цього місячного дня допоможе звільнитися від багажу з минулого. Максимально спокійно реагуйте на завдання, до яких доведеться повернутися цього дня: саме час їх вирішити раз і назавжди. Корисна фізична активність. Можна піти до сауни. Сприятливо пекти хліб.

Неділя, 13 лютого — 14 місячний день, місяць у Раку

Нейтральний день. Незважаючи на те, що скоро Повня, день сприятливий для початку нових справ. Розпочаті в цей день проєкти можуть отримати логічне та сприятливе завершення. Однак, уникайте смутку. Займіться улюбленою справою або хоча б будь-яким фізичним навантаженням.

Новини по темі