Спалення планети Сатурн: що це за астрологічне явище і як воно може вплинути на здоров’я та благополуччя (розповідає астролог)

Спалення планети Сатурн: що це, чому так називається, чого варто остерігатися (розповідає астролог)
freepik.com

Що це за астрологічне явище «спалення планети Сатурн» та як воно може вплинути на наше здоров’я і успіх? Розповідає астролог.

Поділитися:

Що таке спалення планети Сатурн? Як це астрологічне явище може вплинути на наше здоров’я і благополуччя? У шоу «Сніданок. Вихідний» розповів ведичний астролог Ігор Нехаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз на тиждень: кому пощастить в коханні, а кому варто подбати про своє здоров’я

Ведичний астролог Ігор Нехаєв повідомив, що вже 4 лютого закінчиться період ретроградного Меркурія, а це означає, що комунікація людей повинна покращитися. Проте вже сьогодні починається нове астрологічне явище – спалення планети Сатурн. Що це означає, чому так називається і до чого тут наше здоров’я і благополуччя?

Ігор Нехаєв розповідає:

«Умовне спалення планети Сатурн – це дуже цікаве астрологічне явище. Справа в тому, що коли ця планета поєднується дуже близько в одному знаку із Сонцем. І Сонце своїми променями умовно випалює її позитивні якості».

Отже, таке астрологічне явище, як спалення планети Сатурн, буде відбуватися з 31 січня по 10 лютого. Сатурн наділяє нас терпінням і відчуттям часу. А також витривалістю, дисципліною і порядком. Це планета часу, вона строга за своєю суттю, але робить нас організованими. В період з 31 січня по 10 лютого ці якості будуть умовно «спалюватися» Сонцем, що буде мати такі наслідки для людей:

  • Буде важко проявляти терпіння.
  • Проблеми з пунктуальністю.
  • Труднощі з виконанням буденних справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій у 2022 році: коли краще відкласти важливі покупки та підписання документів

Також Ігор Нехаєв застерігає:

«Сатурн в тілі людини відповідає за кісткову тканину та опорно-руховий апарат. Тому в цей період варто остерігатися травм».

Пік спалення планети Сатурн, за словами астролога, припадає на 4-5 лютого. У ці дні треба намагатися особливо проявляти терпіння до оточуючих людей. Більше про спалення планети Сатурн та про астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків зодіаку дивіться у відео: