Який сьогодні місячний день: рекомендації на тиждень 31 січня — 6 лютого за місячним календарем

Місячний календар на тиждень: рекомендації на 31 січня — 6 лютого
Pixabay/Pezibear

Поради та рекомендації на кожен день за місячним календарем.

Поділитися:

Новий цикл за місячним календарем цього разу розпочнеться на початку календарного місяця. Так буває досить рідко. 1 лютого на нас чекає 1 місячний день і відповідно, Китайський Новий рік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Понеділок, 31 січня — 29-й місячний день, місяць у Водолії

Несприятливий день. Місяць у завершальній фазі спадання, енергії дуже малоо і вона загалом негативна. Важкий, навіть критичний день. Уважно слідкуйте за своїми думками у цей день. Вам підсвічують важлив іневирішені проблеми, на які варто звернути увагу згодом. Не можна планувати та розпочинати нові справи. Однак, можна віддавати борги та завершувати необхідні звіти. Сприятливо провести генеральне прибирання, очищення водою як оселі, так і  свого тіла. 

Вівторок, 1 лютого — 1 та 2 місячні дні, місяць у Водолії

Нейтральний день. У вівторок о 7:47 наступає Новий Місяць, Молодик. Зазвичай, у першу годину цього дня або до його завершення дуже сприятливо писати плани на майбутній місяць. Однак, цього разу варто дуже обережно планувати, враховуючи енергії ретроградного Меркурія, що триватиме до 4 лютого. Часто 1 місячний день буває дуже коротким. Цього разу він завершиться вже о 8:15 цього ж дня, коли настане 2 місячний день. У цей період загостриться ваша інтуіція, уникайте конфліктів та спалахів емоцій. Добре розпочинати цикл фізичних вправ та освоювати нові знання.

Середа, 2 лютого — 3 місячний день, місяць у Рибах

Сприятливий день. 3 місячний день — період рішучих дій та розширення. Усі плани, як зазвичай пишуть у перший місячний день, втілювати у життя починають на третій. День активної боротьби, подолання своїх негативних якостей. Енергії вже достатньо для початку нових справ, успіх супроводжуватиме вас. Сприятливі фізичні навантаження, спорт. 

Четвер, 3 лютого — 4 місячний день, місяць у Рибах

Сприятливий день. Уникайте негативних емоцій. Слідкуйте за своїми думками та словами. У 4 місячний день варто виділити час на прогулянку на природі та займатися хатніми справами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

П'ятниця, 4 лютого — 5 місячний день, місяць у Овні

Нейтральний день. День трансформації та засвоєння інформації. Енергії 5 місячного дня вистачить для активних дій. Період приймати ваажливі рішення стосовно майбутнього. Сприятливо займатись творчістю. Їжа цього дня добре засвоюється, однак переїдати не варто.

Субота, 5 лютого — 6 місячний день, місяць у Овні

Нейтральний день. 6 місячний день за своєю характеристикою — це період пасивності, усамітнення та спостереження. Загострюється чутливість, інтуіція. Займайтесь звичними справами. Працьовитих людей сьогодні буде супроводжувати успіх. Зверніть увагу на верхні дихальні шляхи. 

Неділя, 6 лютого — 7 місячний день, місяць у Овні

Нейтральний день. У 7 місячний день необхідно пам'ятати, що усі слова набувають неабиякої сили та можуть втілитись у життя. Тому, слід обережно вибирати висловлювання та не можна брехати. У 7 місячний день варто загадувати бажання. Період вдалий для бізнесу, пошуку нових партнерів. Зверніть увагу на своє здоров'я: у цей день дуже легко застудитися.

Дивіться прогноз на 2022 рік від астролога:

Новини по темі