Акшая Тритія: що це таке і коли буде найбільш сприятливий енергетичний день 2022 року

Найкращий день 2022 року: коли буде і що робити у цей день
freepik.com

Коли в 2022 році святкують Акшаю Тритію?

Поділитися:

Акшая Тритія вважається найвдалішим днем у році. Це день Вічності, безсмертя, здійснення і тривалих досягнень. Астрологи вважають, що у цей день Місяць і Сонце мають найсильнішу енергію. Акшая Тритія — це ведичне свято, один із найбільш духовних і сприятливих днів року, і тому це свято — важливий день Ведичного календаря Панчанга.

Коли найкращий день 2022 року

Дата Акшая Тритія змінюється кожного року. Це пов'язано з місячним календарем, оскільки найкращий день року відбувається, коли Сонце та Місяць перебувають у своїх найсильніших знаках. А це буває лише один раз на рік. У 2022 році Акшая Тритія випадає на 3 травня. Однак, цього року варто бути особливо уважними, оскільки цей період випадає на коридор затемнень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коридор затемнень 30 квітня — 16 травня 2022 року: особливості періоду та що чекає нас

Акшая Тритія: що сприятливо робити у найкращий день 2022 року

День Акшая Тритія — дуже сприятливий, тому що Сонце і Місяць перебувають в екзальтації, тобто, в найкращих своїх положеннях. Такими вони бувають лише раз на рік. Згідно ведичного писання в цей день мудреці виконали першу Яг'ю в історії людства і ця подія була початком часу, коли люди отримали можливість жити у злагоді з планетами. Особливе значення цього дня виражене словом Акшая, яке на санскриті означає «непорушний», «вічний», «міцний», «довговічний». Яг'ї, виконані в цей день, мають довготривалі сприятливі наслідки.

У Акшая Тритія сприятливі усі починання і справи, зроблені у цей день, цінності, а речі, куплені в цей день, принесуть удачу й успіх. У цей день люди святкують весілля, планують справи, довгі подорожі та інші важливі події. Вважається, що Акшая Тритія приносить удачу й успіх. Більшість людей купує золото в цей день, бо вважається, що покупка золота приносить процвітання і більше багатства в майбутньому. Вважається, що золото, куплене в цей день, ніколи не буде зменшуватися і продовжуватиме рости і дорожчати.

Також дуже сприятливо приділити час благодійності у день Акша Тритія. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення 30 квітня: яких змін чекати знакам зодіаку

Як підготуватися до Акшая Тритія і як провести день

Напередодні Акшая Тритія варто ретельно прибрати вдома, можна вимити житло із використанням солі зробити очищення вогнем: розпалити вогнище на вулиці, камін у будинку чи звичайні свічки. Важливо тільки дотримуватися техніки пожежної безпеки.

Найсприятливіший час — ранковий.

У день Акшая Тритія сприятливі:

  • переїзди,
  • великі покупки,
  • подорожі,
  • фінансові процедури,
  • благодійність,
  • медитації

Напишіть свої цілі чи бажання. Бажано писати їх на всіх рівнях життя, не зациклюючись тільки на матеріальному. Потрібно активно діяти у напрямку реалізації своїх планів, займатися благодійністю.

Новини по темі