Сонячне затемнення 30 квітня: яких змін чекати знакам зодіаку

Сонячне затемнення 30 квітня 2022: гороскоп для всіх знаків Зодіаку
Pixabay/bdabney

Чого чекати знакам зодіаку у день сонячного затемнення 2022?

Поділитися:

30 квітня 2022 року, у день Новолуння за місячним календарем, відбудеться сонячне затемнення, яке дасть початок коридору затемнень. Свій прогноз на цей день дала відома астрологиня Анжела Перл на своєму каналі на YouTube.

Гороскоп на сонячне затменення 30 квітня для всіх знаків зодіаку

"Насправді, не варто боятись затемнення. Воно символізує еволюцію, прогрес, навіть якщо ми не бачимо цього спочатку. У нас відбувається духовний розвиток та дуже часто змінюється життя нна краще, іноді кардинально. Сонячне затемнення — це енергія починань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає Україну: великі зміни та коли закінчиться війна (прогнози астрологів)

У сонячне затеменення закладаються події, які не часто відбуваються у повсякденному житті:

  • народження дітей
  • весілля
  • розлучення
  • переїзд
  • еміграція
  • втрати
  • зміни у бізнесі
  • зміни у кар'єрі

У сонячне затемнення можна зустріти своє кохання, почати новий цикл життя, зачаття дитини. Нагадуємо, енергії затемнення діють задовго до початку та закінчення власне самого дня (приблизно тиждень до та тиждень після затемнення).

Соняне затемнення у квітні 2022 у знаку Тельця зачепить теми фінансів та збережень, продуктів харчування, розвитку, кардинальної зміни рівня життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Гороскоп для Овна на сонячне затемнення

У Овнів затемнення відобразиться на фінансах. Це можуть бути як несподівані фінанси, несподівані можливості, несподівана робота. Або ж це може бути звільнення, визволення, звільнення від зобов'язань. Ви можте легко перейти на новий рівень у ваших фінансах. Можуть змінитись статті витрат, може змінитись шкала доходів та витрат. Відбудеться переоцінка цінностей: що важливо у житті, а що — ні. Ви чітко вибудуєте собі ієрархію цінностей. Ви наведеле лад у своїх фінансах. 

Гороскоп для Тельця на сонячне затемнення

Затемнення відбудеться у вашому знаку і у вас життя може змінитись. Однак, основна тема — стосунки. Може бути весілля, контракт, договір, партнерство та бізнес партнерство. Все, що стосується вас та інших людей. Ваш імідж: як ви себе позиціонуєте, як виглядаєте, ваш стиль, як вас бачать інші люди та як ви презентуєте самого себе, хто ви є насправді, що ви вмієте, як себе поставити. 

Гороскоп для Близнюків на сонячне затемнення

Для Близнюків сонячне затемнення зачепить теми психології, езотерики та відмови від чогось. Також важлива буде тема благодійності. Питання еміграції та ізоляції, самотності. Ви можете спланувати лягти у лікарню на обстеження, або сплануєте проєкт, де будете у самотності планувати все, або поїдете кудись, де будете в ізоляції.

Гороскоп для Рака на сонячне затемнення

У Раків будуть нові плани, пов'язані з групою людей та однодумців. Ви можете стати членом якоїсь групи або організувати власну. Це може бути пов'язане з соцмережами, інтернетом. Також це стосується друзів: одні можуть зникнути і з'явитись нові. Може повністю змінитись коло спілкування. 

Гороскоп для Льва на сонячне затемнення

Для Львів актуальними стануть питання кар'єри, статусу, життєвих цілей та пошуку маяка, куди прямувати. Це може бути підвищення, нове керівництво на роботі або кардинальна зміна статусу. Ви можете піти з роботи і відкрити свою компанію. Може бути переїзд. Зміни можуть бути пов'язані з батьками чи кимось, хто є для вас авторитетом. Ви можете отримати диплом, вийти заміж чи розлучитись. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз для України на весну 2022: астролог назвав вирішальні дати квітня

Гороскоп для Діви на сонячне затемнення

У Дів постане питання усього, що пов'язане із закордоном. Справи, пов'язані з іншими країнами, іноземцями, міжнародні відносини, організації, робота. Можливий переїзд, еміграція та отимання громадянства. Отримання візи та питання, пов'язані з освітою: вступ до університету чи його завершення. Суди, юридичні справи також можуть з'явитись у період сонячного затемнення. Може бути новина про народження онука чи онучки. 

Гороскоп для Терезів на сонячне затемнення

У Терезів у сонячне затемнення порушиться тема спільних фінансів. Це банківські гроші, кредити, інвестиції. Усе буде залежити від ситуації, з якою ви підійшли до затемнення, адже це буде кульмінацією якогось кризового моменту. Але якщо у вас були інвестиції на момент сонячного затемнення, то ви можете отримати якийсь несподіваний прибуток. Також постане питання податків, аліментів, субсидій та спадку. Питання стану психіки, може статись якась подія, якка може вибити вас психологічно. Може бути необхідною якась операція, але варто робити тільки екстрені, які не можливо відкласти. Травень не дуже добрий час для операцій. Якщо ви плануєте зачаття, вас можете очікувати успіх. 

Гороскоп для Скорпіона на сонячне затемнення

Можуть розпочатись дуже неочікувані стосунки з іноземцем, з партнером з різницею у віці або партнером з незвичною професією. Це буде хтось не з вашого кола спілкування. Людина може бути навіть іншої релігії. Може бути весілля або розрив стосунків, розлучення. Також може бути розірваний або підписаний контракт чи угода. Усі угоди варто заключати до 10 травня, до початку ретроградного Меркурія. Можуть бути зміни в оточенні: хтось піде, хтось з'явиться. 

Гороскоп для Стрільця на сонячне затемнення

У Стрільців щось нове може з'явитись у житті, будуть якісь зміни. Вас можуть звільнити чи може бути нова робота, відрядження. Може бути якесь підвищення чи зміни у роботі організації. Може змінитися керівництво та режим роботи. Ваше щоденне життя може змінитись та вам доведеться вирішувати проблеми та конфлікти. Постануть питання здоров'я та відмови від шкідливих звичок. Це затемнення може показати проблеми зі здоров'ям, на які потрібно звернути увагу. Можуть з'явитись помічники. У вас може з'явитись домашня тварина чи ви будете приділяти увагу вашому домашньому улюбленцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків зодіаку: прогноз від астрологині, що передбачила війну

Гороскоп для Козерога на сонячне затемнення

У ваше життя увійде тема любові, задоволення. Ви можете неочікувано виграти в лотерею чи дізнатись про вагітність. Може бути новина, пов'язана з дітьми: зміна школи, зміна садочку чи спортивних секцій. Може з'явитись нове хобі, творче захоплення. Може бути роман, побачення та романтика. Може виникнути любовний трикутник, де тайне обов'язково стане явним. 

Гороскоп для Водолія на сонячне затемнення

Постануть питання, пов'язані з вашим місцем проживання, батьками, домом та відчуттям захищеності. Ви можете наважитись на переїзд, змінити місце проживання або укласти угоду з нерухомістю. У вас може змінитись склад сім'ї. Може також бути повернення на Батьківщину чи возз'єднання сім'ї, тема громадянства та місця проживання. Ви можете придбати землю та почати будівництво будинку. 

Гороскоп для Риб на сонячне затемнення

Для Риб постануть теми контактів, спілкування, іноземних мов та багато нової інформації. Ви можете придбати авто чи отримати водійські права. Події у житті рідних братів та сестер можуть потребувати вашої уваги. Може відбутись переїзд або просто бути дуже багато поїздок. Ви почнете оформлювати нові документи та відвідувати курси, наприклад, іноземних мов. 

Новини по темі