Актор Бенедикт Камбербетч з українським прапором на церемонії Cinema Vanguard Award в Каліфорнії

Актору Бенедикту Камбербетчу на сцені вручили український прапор
gettyimages.com

Бенедикт Камбербетч на сцені з прапором України.

Поділитися:

9 березня на церемонії Cinema Vanguard Award в Каліфорнії актор Бенедикт Камбербетч виступив на сцені з українським прапором. Він був лауреатом премії на кінофестивалі в Санта-Барбарі. Бенедикту український прапор вручив один із фанатів.

Бенедикт Камбербетч ФОТО: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я вірю в нашу перемогу, бо ми вже стали єдиним незламним щитом», – Алла Мазур розповіла про свій внесок у боротьбу з російськими загарбниками

Нагадаємо, що 1 березня під час відкриття іменної зірки на Алеї слави у Голлівуді Бенедикт висловив свою підтримку Україні у російсько-українській війні. Він сказав, що виступає "проти клептократії та ідіотизму правителів". Також Камбербетч зазначив, що підтримує народ України та закликав світ не залишатися осторонь.

«Я не можу виступати сьогодні, в цей вражаючий момент мого життя, на цій неймовірній трибуні, не визнавши очевидність того, що відбувається в Україні. І не висловивши своєї підтримки народу України, який виступає проти  клептократії та ідіотизму правителів і намагається зупинити це звірство».

Новини по темі