«Я вірю в нашу перемогу, бо ми вже стали єдиним незламним щитом», – Алла Мазур розповіла про свій внесок у боротьбу з російськими загарбниками

Алла Мазур звернулася до українців і розповіла, де вона знаходиться і як допомагає в боротьбі з загарбниками

Ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур записала емоційне звернення до українців і запевнила, що залишається в Україні і веде війну з ворогом на інформаційному фронті.

Поділитися:

Ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур взернулася до українців в емоційному відео у себе у Facebook. Журналістка розповіла, де зараз знаходиться і яким чином бореться з нашим ворогом:

"Я Алла Мазур, і я в Україні! Я відвезла сина в село до подруги. Серце моє рветься на шматки, так само, як у всіх нас. Від гніву і люті, насамперед, бо путніські нелюди на очах у всього світу свідомо нищать наші мирні будинки, дитячі садочки, лікарні, вбивають наших дітей, загрожують ядерною катастрофою всій планеті. І західний світ готовий приймати наших біженців, але не готовий закрити небо над Україною, щоб захистити нас від бомб і ракет", – сказала Алла Мазур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Ведуча зазначила, що хотіла якомога швидше повернутися на роботу в ефір, але вибратися до Києва їй поки не вдається. Про це Алла сказала:

"Я не втрачаю надії і памятаю, що головна моя відповідальність зараз – це безпека сина. І я переконалася, що і в цих умовах ми можемо допомогти обороні, інформаційній принаймні. Можемо допомогти сусідам продуктами і добрим словом, посприяти біженцям і ще багато чого. Я зараз на звязку з редакцією і цим займаюся на відстані".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла про те, як займається волонтерством та допомагає людям під час війни

Алла Мазур звернулася до всіх своїх знайомих, яких наразі перебувають за кордоном і хочуть допомогти Україні у боротьбі з російськими загарбниками:

"Я прошу всіх моїх знайомих за кордоном: виходьте на вулиці, тисніть на уряди ваших країн, нехай вони знайдуть у собі сміливість закрити небо над Україною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закрити небо над Україною: на тисячних мітингах благають українці по всьому світу

Насамкінець Алла Мазур звернулася до всіх українців:

"Я схиляю голову перед нашими незламними людьми, які голими руками зупиняють танки, захоплююся відвагою наших захисників: і в армії, і в теробороні. Я вірю в нашу перемогу, бо ми вже стали єдиним незламним щитом. Правда на нашому боці і небо, я вірю, також".

Дивіться відеозвернення Алли Мазур:

Новини по темі