Голлівудські актори та всесвітньо відомі музиканти висловлюють підтримку Україні у війні з росією (Бенедикт Камбербетч, Ніколас Кейдж, MUSE та інші)

Як голлівудські актори та музиканти підтримують Україну: цитати, фото, відео
Getty Images

Український народ у війні з росією підтримує багато знаменитих людей, серед яких голлівудські актори та всесвітньо відомі музиканти.

Поділитися:

Вже 8-й день продовжується героїчне протистояння українського народу у війні, яку 24 лютого розпочала російська федерація, напавши на Україну. Нас у цій війні підтримує увесь світ, не виключення – і відомі актори та музиканти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Белла Хадід, Сара Джесіка Паркер, Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс перерахували гроші в підтримку України

Відомий британський актор Бенедикт Камбербетч днями отримав іменну зірку на голлівудській «Алеї слави». Під час своєї промови з цього приводу актор не міг не згадати події в Україні:

«Я не можу виступати сьогодні, в цей вражаючий момент мого життя, на цій неймовірній трибуні, не визнавши очевидність того, що відбувається в Україні. І не висловивши своєї підтримки народу України, який виступає проти  клептократії та ідіотизму правителів і намагається зупинити це звірство», – сказав Бенедикт Камбербетч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як світові зірки підтримують Україну та засуджують російську агресію

На підтримку України висловилося і багато зірок під час 5-ї щорічної премії HCA Film Awards, яка проходила 1 березня. Іспанський актор Хав’єр Бардем зазначив:

«Я хочу припинення вогню в Україні, безпеки людей, тому що лише це тепер має значення. Завжди, на кожній війні жертви одні і ті ж – мирне населення. Невинні люди, які біжать по вулицях зі своїми дітьми під звуки сирен».

Актор Рон Перлман доволі різко висловився з приводу війни та путіна:

«Моє серце розбите: те, що одна божевільна людина протистоїть всім прекрасним людським прагненням, може мати такий великий вплив і здатна перевернути життя людей з ніг на голову, змусити маленьких дітей боятися, що вони не доживуть до кінця ночі, це нестерпно. А ще більше нестерпно те, що в країні цієї людини занадто багато тих, хто вважає її героєм».

Рон ПерлманФОТО: Instagram/perlmutation

А актор Ніколас Кейдж зауважив:

«Я переживаю за людей, які знаходяться в Україні прямо зараз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла росіянку: всі призові перерахує військовим

На підтримку України висловилася і Мей Маск, модель, письменниця і мама Ілона Маска, яка неодноразово була в Києві. У своєму Instagram Мей Маск виклала фото з її візиту до «Сніданку з 1+1» і підписала його такими словами:

«У 2017 році у мене було це інтерв’ю «Сніданку з 1+1» у Києві. Зараз бомбардують телевізійні станції. Це трагічно… Дякую Ілону та SpaceX за послугу супутникового Інтернету, якраз вчасно».

Мей МаскФОТО: Instagram/mayemusk

Нагадаємо, після вторгнення росії в Україну Ілон Макс надав нашій державі доступ дод швидкісного інтернету Starlink.

Підтримав Україну і всесвітньо відомий гурт Muse. У себе в Instagram він розмістив відео, де фронтмен гурту Метью Белламі граєна гітарі, на якій наклеєний прапор України. Сам Метью одягнений у жовту куртку та синій светр. Відео підписано #WontStandDown, що перекладається як «не відступиться».

Підтримав нас і американський репер Каньє Вест таким фото в Instagram:

Канье УестФОТО: Instagram/kanyewest

Весь цивілізований світ підтримує Україну у її героїчній боротьбі проти російської агресії!

Новини по темі