Акторка Шарліз Терон прикрасила обкладинку відомого глянцю

Шарліз Терон прикрасила обкладинку відомого глянцю
@charlizeafrica

І поділилася подробицями особистого життя.

Поділитися:

Акторка Шарліз Терон, яка нещодавно здивувала фанів новими експериментами із зачіскою, прикрасила обкладинку відомого глянцю Marie Claire. Світлинами з фотосесії зірка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Гортайте галерею!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

В інтерв'ю для журналу Шарліз прокоментувала свій успіх у кіно, а також розповіла більше про особисте життя. 

«Спершу я справді й подумати не могла, що мені вдасться виконати цю роль. Врешті-решт я переконалася, що в моєму житті ніколи не було людини, яка вірить у мене. Я завжди була акторкою, яка безкінечно ходить на прослуховування, повністю віддається сцені і не отримує роль. Але цього разу переді мною сиділа жінка, яка раптом промовила: «Ви повинні. Ви єдина людина, яка зможе», - коментує Терон свою оскароносну роль Уорнос у стрічці «Монстр».

Акторка розповіла, що зараз дуже активно працює над собою, аби повністю втілитись у роль: 

Зараз я дуже працюю над собою. Я займаюся бойовими мистецтвами, встаю о 4 годині ранку і вже тренуюся. Я лежу в ліжку перед сном, думаючи про різні позиції і рухи. Одержимість роботою - це добре для мене.

Крім того, Шарліз поділилася, як проводить час з дітьми. 

«Я люблю бути мамою. О 5:30 я цілую їх, готую сніданок, збираю обіди. У вихідні дні ми проводимо час з родиною та друзями. Я готую лазанью або стейки  для усіх. Ми обожнюємо страви на грилі», - зізнається акторка. 

Нагадуємо, що нещодавно Шарліз Терон розкрила секрет, чому уникала побачень

Новини по темі