Акторові Кирилу Дицевичу зробили несподіваний подарунок – і ми йому заздримо

Акторові Кирилу Дицевичу зробили несподіваний подарунок | Зіркові новини | 1+1

Дізнайся, який презент очікував на красеня.

Поділитися:

Зірці серіалів «Хороший хлопець» і «Дві матері» Кирилу Дицевичу зробили приємний подарунок під час зйомок нового серіалу від 1+1 – «Подаруй мені щастя».

Зовсім несподівано на майданчик привезли торт із запискою. Виявилося, що фан-клуб Кирила Дицевича вирішив порадувати улюбленого актора. Приводом стала сьома спільна робота кінозірки з режисером Євгеном Барановим, тож дата сюрпризу також обрана символічно – 7 жовтня.

Кондитерський виріб був зроблений у вигляді величезної «кіношної» хлопавки зі зйомок «Подаруй мені щастя». Актор приємно здивувався такому смачному подарунку, подякував своїм прихильникам за сюрприз і поділився емоціями в соціальних мережах.

«Я дуже хочу похизуватися. Сьогодні мені подарували найсмачніший торт у світі. Я не знаю, що в таких випадках кажуть, тому що подарунки мені дарують не часто. І це я ні на що не натякаю. Мені дуже приємно. Дякую за підтримку. Я з вами, і я вас не підведу», – сказав Кирило.

Також актор додав, що любить працювати з Євгеном Барановим. Зокрема, в цьому тандемі вони вже встигли створити такі проекти, як «Полюби меня такою», «Хороший хлопець» і «Дві матері».

Зараз білоруський актор, який полонив серця тисяч українок, багато часу проводить в Києві на зйомках 8-серійної мелодрами телеканалу 1+1. Серіал розповість історію кохання двох молодих людей – 23-річної Уляни (Анастасія Крилова) та 27-річного Михайла (Олег Москаленко). Пара не уявляє життя один без одного і забуває про власні кар'єрні цілі. Але їх роман не до душі багатьом людям – від батьків до кращих друзів пари. Молоді люди мають пройти багато випробувань, а заздрісні особи поруч зроблять все, щоб розлучити їх.

Цього разу Кирилу дістався негативний персонаж на ім'я Гліб. За словами Дицевича, ця роль неоднозначна, але цікава.

«Гліб – хороша людина, яка готова зробити все можливе, щоб жінки в його родині були щасливі. Він дуже любить свою сестру, маму, але до кінця не розуміє свого батька. Ми не робимо персонажа негативним в прямому розумінні. Хочемо, щоб йому хотілося співпереживати. Поганих людей не буває. Очевидно, що якісь моменти в житті роблять їх такими», – розповів актор.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1+1 розпочав зйомки нового серіалу «Подаруй мені щастя»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.