Алла Мазур показала сина та домашніх улюбленців у новорічній фотосесії

Відома телеведуча закликає стати другом бездомним тваринкам

Поділитися:

Цього тижня, вже з 27 грудня, зустрічайте новорічний випуск популярного глянцю «Зоодруг», обкладинку якого прикрасили відома телеведуча Алла Мазур та її кішечка Ася.

«Стати справжніми вашими друзями, принести в дім затишок і радість можуть і безпородні тваринки», - переконує журналістка. Щоб заохотити читачів і глядачів відкрити свої двері й серця для звірят з вулиці, телеведуча разом із сином Артемом та двома своїми котиками взяла участь у фотосесії українського видання для любителів домашніх тварин.

Алла Мазур рідко розкриває подробиці свого особистого життя. А розповідь про тих, хто нині займає чималу частину її серця, –  справжній новорічний подарунок для мільйонів глядачів. У цьому номері – не просто інтерв'ю з улюбленою телеведучою, а відверта розповідь, як несподівано в домі Алли з’явилися аж два безпритульні котики і як вони змінили життя її і сина.

Знайомство з кішечкою Асею відбулося просто на очах телеглядачів, коли у червні минулого року Алла з Артемом прийшли у прямий ефір «Сніданку з 1+1» і потрапили на «Котоп’ятницю» – день, у який журналісти ранкової програми шукали добрих господарів для бездомних тваринок.  Побачивши пухнасту героїню ефіру, маленьку і перелякану, Алла з сином зразу вирішили забрати її додому.

Ведуча розповідає про дивовижне перевтілення хуліганки Асі в елегантну леді – майже як у Бернарда Шоу в «Пігмаліоні». Про «взаємообмін культур», як вона називає стосунки свого першого котика Мусика з новим членом сім’ї. Про те, як змінився характер сина з появою двох вихованців. І про те, що викликає у телезірки усмішку, коли вона повертається додому.

«В ідеалі цією публікацією хотілося б започаткувати серед публічних людей новий тренд: брати собі додому не тільки дорожезних породистих тварин, а й давати прихисток безпритульним, - ділиться Алла Мазур. – Від тих, хто на виду, багато залежить. І якщо допомога бездомним звірятам стане в Україні справою популярною і навіть модною, то разом ми розв’яжемо одну серйозну суспільну проблему. І перестанемо боятися зграй здичавілих псів на вулицях!»

Алла Мазур має репутацію одної з найпрофесійніших новинників країни. Вона входить до сотні найвпливовіших українців. Впродовж багатьох років є незмінною авторкою і ведучою найрейтинговішої програми недільного інформаційного ефіру – «ТСН.Тиждень».

 

Новини по темі