Алла Мазур: 10 фактів про телезірку, які відкриють її по-новому

ТСН. Тиждень
Алла Мазур: 10 фактів із життя ведучої, які відкриють її по-новому

Знайомимося ближче з відомою телеведучою.

Поділитися:

Алла Мазур – авторка та ведуча інформаційно-аналітичної програми «ТСН. Тиждень», найвпливовіша ведуча України та улюблениця мільйонів глядачів. До успіху вона йшла шляхом наполегливої праці та боротьби з власними страхами.

«Не потрібно боятися ризикувати і йти більш важким шляхом – цього мене навчило життя. І навіть, якщо ти дуже боїшся, але тобі дають шанс, все одно використовуй його», – радить ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур замилувала світлиною з сином, який помітно підріс

У день народження Алли Мазур, який вона святкує 16 вересня, ми знайшли для вас кілька цікавих фактів про іменинницю.

1. Майбутня телезірка народилася в Зінькові Хмельницької області в родині лікарів. Батько Алли Григорій був стоматологом.

2. Перші журналістські кроки робила ще в шкільні роки, коли писала статті до місцевої газети. 

3. Алла Мазур має профільну освіту: закінчила факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка. 

4. Цікаво, що Алла працює в ТСН із перших днів існування програми. Для багатьох вона є взірцем професійного журналіста та ведучої. Престижна премія «Телетріумф» вісім разів визнала її найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програми. Це абсолютний рекорд за кількістю статуеток «Телетріумф» за всю історію премії.

5. Певна річ, що Аллі Мазур, як ведучій інформаційно-аналітичної програми, доводиться озвучувати і пропускати крізь себе низку болючих, невтішних новин. Тож вона знайшла спосіб, як тримати себе у позитивному тонусі. «На ніч завжди згадую щось приємне, що сталося за день. Хоча б якусь дрібницю, яка гріє душу! Давно не засинала такою щасливою, як вчора», – поділилася ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур отримала нову нагороду і вітання від Анджеліни Джолі

6. Алла мріє полетіти в космос: «Звісно, хочу дочекатися, коли для цього не знадобиться суперпідготовка, як для перших космонавтів, коли не потрібно буде переносити всі ці супернавантаження. Але взагалі нічого надприродного в цій мрії я не бачу».

7. Ведуча виховує сина Артема, який захоплюється відеоблогінгом. «Він пішов на курси відоеблогерів, усе серйозно, все системно, мама намагається підказувати, але не всі мої підказки йому підходять», – розповіла телеведуча Каті Осадчій.

8. Алла дуже любить своїх домашніх тварин – Мусіка та Асю: «Якби у мене було більше часу, я б могла написати роман. Бо у нас двоє котиків. Спочатку ми обрали в магазині Мусіка, який є нащадком двох породистих котів. Його характер абсолютно відрізняється від кішечки з притулку, яку ми взяли на шоу Сніданок з 1+1».

9. Глядачі звикли бачити Аллу Мазур у стриманих образах. Проте, час від часу вона дивує прихильників романтичними луками та пробує себе в нових ролях. Наприклад, вона взяла участь в озвучуванні мультфільму «У пошуках Дорі» від Disney. Ви обов’язково впізнаєте в ньому брендовий голос самої Алли – ним заговорила морська берегиня, очільниця Інституту морського життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1

10. Багатьом не вдається вгадати вік Алли Мазур. І ми не будемо вам підказувати. 

Справді, Алла зачаровує доглянутістю та стрункістю. Секрети її краси зокрема полягають у здоровому сні, ранковій зарядці, вживанні достатньої кількості води та в утриманні внутрішнього балансу – хай би як складно це часом не було.

Більше про правила життя Алли Мазур дізнавайся у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Алла Мазур показала, як осідлала коня

2. Алла Мазур зачарувала вбранням від українського дизайнера

Новини по темі