Анна Ходоровська підкорила найвищу гору України

Анна Ходоровська підкорила найвищу гору України

На вершині гори всі учасники походу організували флешмоб "Ми разом з Донбасом".

Поділитися:

 

Переможниця шоу "Голос країни-3" Анна Ходоровська підкорила Говерлу - найвищу гірську вершину України.

Разом з нею у сходженні взяли участь фіналіст "Голосу країни. Перезавантаження" Михайло Мирка, відомий хореограф Сергій Костецький, актор Дмитро Ступка, переможець "Голосу країни-2" Павло Табаков та інші артисти, спортсмени та лідери громадських організацій.

"Пліч-о-пліч я з командою з усієї України пройшла неймовірний шлях, далеко від цивілізації, в умовах суворих законів гір. Я дуже вдячна цій поїздці! Вона допомогла мені глибше пізнати й відкрити нові можливості свого тіла, розуму, а також знайти нових друзів із Дніпропетровська, Донецька, Харкова та Вінниці. На власному прикладі ми показуємо усім що, об'єднавшись, ми зможемо здолати всі труднощі. Україні потрібен мир та єдність!" - ділиться Ходоровська.

Зоряний підйом на Говерлу організував Фонд волонтерів України. Мета - продемонструвати згуртованість українського народу в прагненні до світлого майбутнього.

Після спільної молитви на горі Говерла за мир і спокій в Україні учасники заходу виконали державний гімн України та презентували найбільше слово "МИР" із літер, кожна з яких розміром 3,1х2,5 м. Рекорд зафіксували члени експертної комісії проекту "Книги рекордів України".

На вершині гори всі учасники походу організували флешмоб "Ми разом з Донбасом".

Новини по темі