Апетитна Памела Андерсон знялась у пристрасній фотосесії з молодим нареченим

Памела Андерсон знялась у фотосесії з Аділем Рамі
gettyimages.com

Акторка і її коханий з'явилися на обкладинці іспанського глянцю.

Поділитися:

51-річна американська акторка Памела Андерсон вразила відвертою фотосесією зі своїм на 18 років молодшим нареченим, футболістом клубу «Олімпік Марсель» Аділем Рамі. Пара з'явилася на обкладинці відомого іспанського глянцю Intimately.

На світлинах Памела позує в обіймах коханого у маленькій чорній сукні, що підкреслює її спокусливі форми. У фотопроекті також є окремі світлини Андерсон у розкішних сукнях й білизні. Гортайте галерею!

У відвертому інтерв'ю для журналу акторка поділилася подробицями стосунків із Аділем. Памела зізналася, що, як і у будь-якої пари, в них є проблеми, і вони намагаються заслужити довіру один одного. 

«Ми повинні нагадувати один одному, що наше минуле - це не наше майбутнє. Ми не є типовою парою спортсмен-акторка, ми не зраджуємо, не брешемо і не використовуємо один одного. Заміжжя вже не таке важливе для мене, як це було раніше, і у мене більше не буде дітей. Можна сказати, що це любовний роман, який ми проживаємо день за днем», - розповіла зірка. 

Нагадуємо, що про стосунки Аділя і Памели стало відомо у вересні 2017-го. Тоді Андерсон запевняла, що нарешті зустріла своє справжнє кохання. У січні минулого року акторка переїхала до бойфренда у Францію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Памела Андерсон шокувала новим обличчям (фото)

 

Новини по темі