Ніжність і пристрасть: Молода дівчина Ді Капріо чарує вишуканими вечірніми сукнями

Молода дівчина Леонардо Ді Капріо Каміла Морроне чарує вишуканими вечірніми сукнями | 1+1
Фото: Getty Images

Прекрасна в будь-якому амплуа.

Поділитися:

22-річна дівчина актора Леонардо Ді Капріо Каміла Морроне не раз дивувала шанувальників вишуканими образами. Вона точно знає, як мати неперевершений вигляд і в розкішній сукні, і в трендовому street look. Тож модель продовжує сяяти на сторінках відомих глянців: цього разу Каміла знялась у фотосесії для американського Vanity Fair.

Перед об’єктивом знаменитість постала у двох розкішних образах – і в кожного з них свій характер. Для початку модель приміряла невагому білу сукню з довжелезною спідницею плісе – вона підкреслила ніжність та жіночність Каміли.

Другий лук вражає не менше: зірка вдягнула блискучу червону сукню та увиразнила вуста яскравою помадою. У цьому вбранні Каміла – уособлення пристрасті та жіночої спокуси.

Фото: Charlotte Rutherford, Vanity Fair

Переглядаючи світлини з 22-річною красунею, розумієш, чому Ді Капріо обрав саме її. Здається, у закоханих усе добре: нещодавно їх заскочили на романтичному побаченні на велосипедах. Втім, користувачам мережі не дає спокою різниця у віці знаменитостей – 22 роки. Тож дізнайся з відео, як реагує Каміла на критику хейтерів:

Більше цікавого про Леонардо Ді Капріо та його дівчину Камілу:

1. Леонардо Ді Капріо заскочили на пляжі з коханою — і ці фото тебе здивують

2. 44-річний Леонардо Ді Капріо прогулявся Каннами з молодою дівчиною

3. 22-річна дівчина Леонардо Ді Капріо похизувалася звабливою фігурою у фотосесії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі