Астрологічний прогноз на найближчі робочі дні: вівторок – для покупок, четвер – найтяжчий день (коментує астролог)

Астрологічний прогноз на робочі дні 26-30 липня
Pexels/Sam Willis

Вечір понеділка – гарний вибір для романтичного настрою. А от який день найсприятливіший для купівлі та коли слід бути обережним?

Поділитися:

В денній програмі "Твій день" астрологиня та нумерологиня Розалія Романова розповіла, що найближчі 2 тижні будуть гармонійні та спокійні. Проте як треба провести залишок понеділка? Пояснила:

Я знову з гарними новинами. Сьогодні почався дуже лагідний понеділок і так його й треба завершити. Слід звернути увагу, що дійсно, ці два тижні буде спадний Місяць. Це означає, що треба завершувати справи, відпочивати. Нові справи можна починати тільки якщо вони були заплановані й домовлені. Робити щось спонтанно не треба. Сьогодні вже після 22:00 в нас розпочнеться 17 Місячна доба – це день романтики. Тож плануйте собі романтичний вечір! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку: просто повірте в те, що ви зможете це зробити

Так само приємним буде й вівторок за словами Розалії Романової:

Треба радіти, говорити компліменти, робити гарні подарунки, а також цей день гарний для купівлі. Є два варіанти: або все буде добре, або все буде ще краще.

А от в середу треба бути обережними: дзеркало вважається символом цього дня. Астрологиня зауважила:

Якщо ви були "чемними дітками", то середа буде для вас сприятлива, але якщо ви були роздратовані чи несправедливі та навіть якщо не усвідомили це, то цей день віддзеркалить вам вашу поведінку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке сьогодні свято – 26 липня: День парашутиста та Гаврило Літній, Степан-Савваіт

Четвер – найважчий день на цьому тижні. Символом цього дня є павук та павутиння. Чим більше намагаєшся зробити, чим більше поспішаєш – тим гірше. Тому в четвер Розалія Романова радить відокремитися від подій та спостерігати здалеку. А от якою буде п'ятниця? Астрологиня розповіла:

Знову гарна звістка: п'ятниця буде гарною. Рішучою, світлою, коли можна буде виконати багато важливих справ! Можете на п'ятницю планувати вже щось фундаментальне.

Дізнатися подробиці можна з відео:

Новини по темі