Як правильно нарізати кавун: Влад Яма показує філігранний спосіб свого батька та інші цікаві методи нарізання ягоди

Як правильно різати кавун можна дискутувати вічно. Майже ювелірно це може робити Микола Яма. Чи успадкував Влад Яма від батька вміння ідеально чистити кавун від шкірки та які ще є методи нарізання кавуна  — дивіться в програмі «Твій день».

Поділитися:

В ефірі денного шоу «Твій день» Влад Яма показав своє вміння філігранно чистити кавун від шкірки, яке успадкував від тата. Метод чищення кавуна Миколи Ями підходить, коли збирається велика кампанія і випльовувати насіння буде не зовсім зручно. Батько оцінив вміння сина чистити кавун на 5 +. Подивіться відео та складіть власне враження від здібностей Влада Ями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній хіт чи нітратна бомба? З'явились перші кавуни — можна купувати чи краще зачекати (коментує спеціаліст)

как можна нарезать арбуз

Які існують методи нарізання кавуна 

У відео ми показали унікальний метод чищення кавуна від Влада Ями та його батька, а тепер подивіться, які ще існують цікаві способи нарізання смугастої ягоди.

►Якщо ви знаходитесь на природі та не маєте ножа, нарізати кавун можна з допомогою монети. Як це зробити? Беріть монету та проводьте ребром по шкірці, коли пропилете її по колу — вдарте по лінії розрізу і кавун розпадеться.  

►Кавун заведено подавати на стіл на тарілці, але кулінари дають волю фантазії: нанизують його на шпажки та смакують повільно або фігурно вирізать.

як правильно нарізати кавун

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися кавуни: скільки коштують, як обирати, чи варто купувати ранні кавуни

►Для нарізки кавунів можна використовувати спеціальні ножі та отримувати скибки у вигляді зірочок, кубиків, тощо. Можна, навіть ділити його на частини одним рухом. 

Нарізання кавуна — окреме полотно для творчості. Форма скибочок цілком залежить від вашої фантазії. 

Дивіться відео сюжет з цікавими методаминарізання кавуна: