Астрологічний прогноз на святкові вихідні від Розалії Романової (субота для обіймів — неділя для купівлі та продажу)

Як сприятливо провести святкові вихідні серпня розказала астрологиня Розалія Романова.

Поділитися:

Попереду 4 святкових вихідних, тому в українців буде багато часу для відпочинку. Як краще розпланувати свій день та що нас очікує за місячним календарем, розказала астрологиня та нумерологиня Розалія Романова у денному шоу «Твій день»

Астрологиня Розалія Романова прокоментувала, що дійсно 4 дні це дуже багато, але якщо до кожного дня підібрати особливий підхід, то всі вони будуть вдалими та щасливими, навіть понеділок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі у серпні 2021: календар безпечних та небезпечних для здоров'я днів

Субота (21 серпня) буде енергетичним продовженням п'ятниці. Символ цього дня — колесо фортуни. В цей день треба іти на зустріч іншим та, ніби, вгадувати бажання навколишніх. В суботу можна попросити пробачення, обійняти іншу людину. В цей день можна отримати домовленості між собою.  

Неділя (22 серпня) буде найкращим днем у ці великі вихідні. В цей день можна робити абсолютно все. В неділю можна купувати та продавати і не забувати, що це буде останній день, який цьому сприяє. У цей день також очікується повня. У цьому місяці вона буде дуже поблажливою до нас, бо станеться наприкінці 14 місячної доби і це пом'якшить її вплив на події. До того ж повня буде у Водолії, а цей знак завжди іде нам на зустріч.   

Поделілок (23 серпня) приходиться на 15 місячну добу, тому це буде найважчий день в цьому місяці. Це день спокуси, день, коли неприємності будуть виникати на кожному кроці й просто з нічого. Але якщо ви вже про це знаєте, то можете бути обережними, стриманими та зможете допомогти іншим. 

Вівторок (24 серпня) — це день свята. Один з символів цього дня — голуб. Тому він буде гармонійним, гарним та лагідним.  

Сподіваємося, що астрологічний прогноз Розалії Романової допоможе сприятливо провести тривалі святкові вихідні.