Бейонсе вдягнула 7-річну доньку в розкішний образ у своєму стилі (фото)

7-річна донька Бейонсе повторила розкішний мамин образ (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Крихітка на мільйон.

Поділитися:

На початку тижня в Голлівуді відбулася довгоочікувана прем’єра нової версії мультфільму «Король Лев». Ностальгічна картина зібрала в стінах Dolby Theatre чимало зіркових родин. Та для сімейного перегляду затишної анімаційної стрічки знамениті гості та їхні діти обрали зовсім не буденні образи. 

Чи не найефектніші вбрання продемонстрували співачка Бейонсе та її 7-річна донька Блю Айві. Вони захопили парним луком — щоправда, мама вдягнулася більш відверто і пишно. 

Бейонсе з’явилась у сукні-смокінгу, оздобленій вишивкою з кришталю. Поділ вбрання продовжив чорний шифон з таким самим камінням, а ще більш розкішного вигляду додали аксесуари — масивні прикраси, клатч і босоніжки. 

Крихітка Блю Айві також була у смокінгу з кришталем на плечах і шифоновою вставкою знизу. Крім того, її образ складався з білої сорочки та класичних брюк. Яскравим акцентом стала засічка — пучки, прикрашені камінням. 

Зазначимо, що Бейонсе відвідала прем’єру «Короля Лева» не просто так. У анімаційному фільмі вона озвучила Налу — кохану головного героя Сімби. 

Дізнайся більше про співачку з відео:

Найцікавіше про Бейонсе: 

1. Бейонсе вперше за довгий час вийшла у світ із чоловіком

2. Бейонсе підкреслила пишний бюст крихітною сукнею з глибоким декольте

3. Бейонсе розповіла, як ледве не втратила дитину

Новини по темі