Біле взуття: 5 наймодніших пар

Наймодніші пари білого взуття
@marsalaofficial

Як та з чим носити одну з найпопулярніших пар взуття сезону.

Поділитися:

Білий колір - вічна класика, що пасує до усього і приковує погляди. Білі чобітки на осінь стали одним із наймодніших трендів сезону і захопили увагу модниць в усьому світі. Тож сьогодні ми поговоримо про те, як та з чим носити біле взуття, аби залишатися у тренді. 

З БРЮЧНИМ КОСТЮМОМ 

Лаконічні туфлі-човники або чобітки на стійких підборах білого кольору утворюють неймовірний дует з брючним костюмом. Надавайте перевагу фасонам костюмів oversize і трендовим відтінкам цієї осені - темно-фіолетовий, бордовий, яскраво-червоний, ніжний лимонний. 

@dianagloster

@theothersshoes

З ТРЕНЧЕМ 

Одягніть улюблену затишну сукню, класичний бежевий тренч та елегантні білі туфлі на високих підборах. Доповніть образ контрастною сумкою, мінімалістичним макіяжем й зачіскою невимушений пучок. Ваш образ неодмінно дихатиме свіжістю та жіночністю.  

@dianagloster

@marsalaofficial

З ПАЛЬТО 

Особливо ефектний вигляд матиме пальто у поєднанні з високими білими чобітками або ботфортами. Це вдалий варіант луку в офісному стилі або для романтичного побачення. 

@kachorovska_atelier

З ОКСАМИТОМ 

Такий осінній образ приміряє лише сміливиця. Пропонуємо поєднати білі утеплені мюлі з трендовими підборами comma або kitten із оксамитовим вбранням. Це може бути чорна сукня довжиною міді, спідниця-пліссе або ж костюм. 

@theothersshoes

З ЕКО-ШКІРОЮ

Легінси з еко-шкіри і зручний масивний светр гармонійно комбінуються із білими чобітками на низькому ходу. Такий лук в casual стилі радимо доповнювати улюбленими окулярами, плюшевими пальто або шубами зі штучного хутра. 

@alina_frendiy

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ

Новини по темі