Білий лебідь: Кейт Міддлтон вразила розкішним вбранням на BAFTA-2019

Кейт Міддлтон у білій сукні на BAFTA-2019
@theroyalfamily

Герцог та герцогиня Кембриджські стали почесними гостями відомої премії.

Поділитися:

Вчора, 10 лютого, у Лондоні відбулася 72-го церемонія вручення нагород Британської академії кіно- та телевізійних мистецтв BAFTA. Спеціальними гостями заходу стали герцог та герцогиня Кембриджські принц Вільям та Кейт Міддлтон, оскільки герцог Кембриджський був призначений президентом Британської кіноакадемії ще у 2010 році. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють фото принца Вільяма з бородою

Для виходу Кейт обрала витончену білу сукню на одне плече з квітковим декором бренду Alexander McQueen. Як завжди вишукана й елегантна, герцогиня привернула увагу усіх гостей і папараці. Принц Вільям вбрався у класичний чорний фрак, білу сорочку й стильний метелик. 

@whowhatwear.uk

За інформацією Daily Mail Кейт Міддлтон доповнила образ сережками, які раніше носила принцеса Діана. На руці герцогині також був розкішний браслет, всипаний діамантами, який їй позичила королева Єлизавета ІІ. Довершили вечірній лук Кейт Міддлтон сяючі сріблясті туфлі Jimmy Choo й мінімалістичний білий клатч. 

gettyimages.com

Цьогоріч принц Вільям взяв участь у церемонії і піднявся на сцену концертного залу Альберт-холл, щоб вручити нагороду Fellowship за внесок у розвиток кінематографа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон надихнула прихильників своїм весняним образом (фото)

Новини по темі