Більше не хороша дівчинка: Христина Соловій знялась у спокусливій фотосесії

Христина Соловій знялась у спокусливій фотосесії | 1+1
Фото: Ярослав Бугаєв

Неочікуваний образ.

Поділитися:

Українська співачка, зірка «Голосу країни» Христина Соловій захоплює глибоким сенсом своїх пісень та ніжним голосом. Більшість вважає її дівчиною-янголом – через ліричні композиції та образи, у яких артистка поставала на початку своєї кар'єри.

Однак виконавиця не розділяє таку думку шанувальників, неодноразово зізнаючись, що має непростий, емоційний характер. Зокрема, в інтерв'ю програмі «Рандеву» зірка розповіла, що образ, який за нею закріпився, не зовсім виправданий. Один із прихильників запитав Христину, коли ж вона нарешті випустить свої бісики, на що вона відповіла:

...Я ніколи не одягала корону української святості. Я молода жінка, жива людина, яка відчуває і бачить всю палітру кольорів.

І ми їй віримо – дивлячись на нові звабливі фото, опублікувані на сторінці Соловій в Instagram. На знімках вона позує у чорній міні-сукні зі смугастим сріблясто-чорним шлейфом і таким же масивним рукавом. Таке спокусливе вбрання, від якого віє готичністю, ще більше підкреслило мініатюрність Христини. Світлини, зроблені за лаштунками одного з концертів артистки, наштовхують на одну думку – Good Girl Gone Bad. А напівтемрява та легка задимленість додають їм ще більшої загадковості. Гортай галерею:

До слова, прихильникам співачки її вигляд сподобався. «Несподівано, але вам дуже личить цей образ», – прокоментувала світлини одна із підписниць. Її підтримала й інша шанувальниця: «Який вогонь!»

Нагадаємо, нещодавно Христина випустила . А в інтерв'ю «Світському життю» розповіла про свої акторські амбіції. Дивись відео:

Читай також інші новини про Христину Соловій:

1. 

2. 

Новини по темі