Христина Соловій випустила таємничий кліп, натхненний Твін Піксом

Прем'єра пісні Христини Соловій Любий друг замилувала всіх
Фото: @soloviyka

Гучна прем’єра червня!

Поділитися:

Сьогодні, 21 червня, учасниця Голосу країни Христина Соловій презентувала свій новий кліп на пісню Любий друг.  Відео стало спільною роботою Христини з режисером Юрієм Радковським, а також канадським продюсером і головним героєм стрічки Істаном Розумним.

Команда створила містичний і загадковий кліп-дежавю за мотивами стрічки Девіда Лінча Твін Пікс. Як і всі попередні роботи співачки, відео стало справжнім міні-фільмом із незвичайною історією та майстерним втіленням.

 «Сюжетна історія кліпу Любий друг дуже проста – було одне життя, історія дорослих вже людей, які з дитинства прожили в гармонії. Потім їхня історія скінчилася й розпочалася інша – історія наших героїв. Це відео про спорідненість душ», – розповів режисер кліпу Юрій Радковський.

Головним задумом кліпу поділилася також і сама Христина Соловій:

«Таємнича атмосфера Твін Піксу Девіда Лінча надихнула мене ще під час створення пісні та знайшла своє логічне продовження у візуалізації. Рідність душ і їхнє існування в різних часопросторах – тема, яка завжди мене хвилювала. Існують мрійники, які вірять, що ми проживаємо не одне життя та маємо шанс зустріти свою рідну душу».

Додамо, що Христина Соловій підтримує рух щодо захисту тварин, тож також ставить собі за мету привернути увагу суспільства до цього питання. Співачка залучила до зйомок сову та двох лисів.

«Приручити лиса – означає стати йому другом. Наші лиси – не актори, а звірі, врятовані з хутряної ферми. У зйомці вони були задіяні не більше години. Маю надію, що людям, які ще купують одяг із хутра, наступного разу захочеться зупинитися та врятувати від жорстокої смерті рудого друга», – розповіла Христина Соловій.

Дивіться кліп Христини Соловій Любий друг:

Також пропонуємо до перегляду попередній кліп співачки Про весну:

Читай також інші новини про Христину Соловій:

1. Зірка Голосу країни Христина Соловій випустила новий проникливий кліп

2. Христина Соловій переспівала хіт «Океану Ельзи»

3. Христина Соловій вразила оголеним фото

Новини по темі