Британський співак Ед Ширан погодився провести телеміст з "Антитілами" під час благодійного концерту на підтримку України

 Ед Ширан погодився провести телеміст з Антитілами під час благодійного концерту на підтримку України

Ед Ширан відреагував на пропозицію українського гурту "Антитіла" провести телеміст.

Поділитися:

Британський виконавець Ед Ширан відреагував на пропозицію українського гурту "Антитіла" провести телеміст під час благодійного концерту. Про це він повідомив у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. 

Антитіла
Instagram/antytila_official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми спустошені через український народ і солідарні з ним", — італійський рок-гурт Måneskin скасував свої концерти у росії

У англійському місті Бірмінгем 29 березня має відбутися благодійний концерт для України, де виступить і Ед Ширан. Гурт "Антитіла" запропонували виконавцю провести телеміст Київ – Бірменгем, і звернулися з пропозицією через свій Instagram:

 Ед Ширан відповів гурту "Антитіла" у своїх сторіз:

"Я просто хочу сказати всім українцям. Я люблю вас, я підтримую вас, і я так пишаюся тим, що братиму участь у цьому благодійному заході наступного тижня. Мені не терпиться послухати і вашу музику, хлопці. Посилаю вам багато любові"

Ед Ширан

Соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя — молодіжний посол UNICEF в Україні та волонтер, а також — багатодітний батько. Він має право виїхати закордон, але залишився та захищає Україну. 

Новини по темі