Букмерекери прогнозують перемогу Україні на Євробаченні 2022

Букмерекери прогнозують перше місце Україні на Євробаченні 2022 у Турині
Instagram/kalush.official

Україна має всі шанси виграти Євробачення 2022: прогнози букмекерів.

Поділитися:

Україні прогнозують перемогу на Євробаченні 2022, яке у травні відбудеться в італійському Турині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польська академія наук висуває кандидатуру Сергія Жадана на Нобелівську премію з літератури: «Сьогодні він у своєму Харкові. І він бореться»

Українському гурту Kalush Orchestra, який буде представляти Україну на Євробаченні 2022 у Турині з піснею Stefania, прогнозують перемогу у конкурсі. Про це свідчать прогнози букмекерів, оприлюднені на сайті eurovisionworld.com:

Євробачення прогноз букмекерівФОТО: скріншот eurovisionworld.com

Якщо орієнтуватися на ці прогнози, шанси у України на перемогу набагато вищі, ніж у її найближчих спеурників: Італії та Швеції. Віримо в нашу перемогу, яка може стати надзвичайно важливо та символічною на фоні війни з росією і нашого відчайдушного опору загарбникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам всім потрібна наша Перемога", — Святослав Вакарчук заспівав у центрі, який займається переселенцями

Нагадаємо, Євробачення-2022 відбудеться у Турині (Італія). Фінал конкурсу заплановано на 14 травня. Послухайте пісню Stefania, з якою Kalush Orchestra будуть представляти Україну на Євробаченні в Італії:

Варто зазначити: незважаючи на бойові дії та повномасштабну війну з росією Україна візьме участь у Євробаченні 2022. Як і планувалося, нашу країну представить гурт Kalush Orchestra з композцією Stefania. Попередньо виступ артисти запишуть у безпечному місці і відправлять організаторам пісенного конкурсу. Але якщо Україна переможе російських окупантів до травня, Kalush Orchestra відправиться до Італії особисто і заспіває наживо на всю Європу. Детальніше про це дивіться у відео:

Новини по темі