Стало відомо, хто поїде від України на конкурс Євробачення 2022 (відео виступу)

Стало відомо, хто переміг на Нацвідборі Євробачення 2022 (фото, відео)
Facebook/Євробачення

Відомо ім'я виконавця, який поїде представляти Україну на Євробаченні-2022.

Поділитися:

12 лютого відбувся фінал національного відбору на головний пісенний конкурс Європи "Євробачення-2022". Стало відомо, хто представлятиме Україну цьогоріч у Турині!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Go_A "Шум" потрапила до трійки найпопулярніших пісень в історії Євробачення і прозвучить на сцені "Голосу країни"

Переможницею Національного відбору "Євробачення-2022" стала Alina Pash з піснею "Тіні забутих предків", таким чином автоматично отримавши право представляти Україну на пісенному конкурсі в Турині! Alina Pash за результатами глядацького та суддівського голосування у сумі отримала 15 балів з 16-ти можливих. Друге місце на нацвідборі на Євробачення-2022 цього року посіли Kalush Orchestra (14 балів) та Wellboy (13 балів).

Оновлено: Стало відомо, що гурт Kalush Orchestra звинуватив Суспільне у фальсифікації балів у фіналі Нацвідбору на конкурс Євробачення 2022.

Аліна ПашФОТО: Instagram/alinapash

Дивіться виступ Alina Pash на національному відборі на Євробачення-2022:

Нагадаємо, цього року фінал Нацвідбору на "Євробачення-2022" проходив у один етап. 24 січня Суспільне оголосило 8 учасників, які змагались за право представляти Україну: Alina Pash, Cloudless, Kalush Orchestra, Michael Soul, Our Atlantic, Roxolana, Wellboy та Barleben (виступав замість LAUD, якого дискваліфікували). У період з 24 січня по 12 лютого кожен учасник за бажанням представляли свої конкурсні треки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналісти нацвідбору на Євробачення-2022 презентували свої конкурсні пісні у «Сніданку з 1+1» (ВІДЕО)

Ефір вели учасниця мисливської команди шоу "Маскарад" Маша Єфросиніна та ведучий шоу "Твій день" Тімур Мірошниченко

Дивіться відео виступу переможниці Нацвідбору Alina Pash з піснею "Тіні забутих предків" у "Сніданку з 1+1":

Нагадаємо, Євробачення-2022 відбудеться у Турин (Італія). Фінал конкурсу заплановано на 14 травня. 

Новини по темі