Чарівна українка: Ольга Куриленко показала, якою була у 15 років

Ольга Куриленко показала себе у 15 років - фото, яким не намилуватися
Фото: Harper's BAZAAR Malaysia

Чуттєвий знімок із першої модельної фотосесії Ольги.

Поділитися:

Голлівудська акторка й модель Ольга Куриленко у свої 39 років захоплює світ природною красою та вишуканим смаком. А з огляду на останнє фото, яке зірка опублікувала в Instagram, з роками вона майже не змінилася.

Так, Ольга поділилася чорно-білим знімком з її першої модельної фотосесії. На ньому майбутня дівчина Бонда позує з довгим волоссям, заплетеним у дві коси, у ніжній квітковій сукні та з маленьким букетом у руках. На той час красуні було 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина майбутнього: Ольга Куриленко приміряла відверті футуристичні вбрання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Нагадаємо, що Ольга Куриленко народилася в Бердянську, де вона жила з мамою в комунальній квартирі. Батько залишив родину невдовзі після народження доньки. Коли дівчині було 13 років, вона разом із матір'ю поїхала на канікули до Москви. Там на станції метро до них підійшла модельний агент і запропонувала Ользі спробувати себе в модельному бізнесі. Так, майбутня зірка кіно пішла на курси моделей, почала вивчати мови, вчитися танцям та музиці. У 16 років переїхала до Парижа. Згодом Куриленко віддала перевагу акторській кар’єрі – і це принесло яскраві плоди. Тепер її знають як дівчину Бонда та героїню багатьох відомих кінострічок.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 спокусливих фото всесвітньо відомої українки

Більше про Ольгу дізнавайтеся у відео:

Новини по темі