"Це було рішення обох", — Нікіта Добринін та Даша Квіткова розійшлися

Нікіта Добринін та Даша Квіткова розійшлися: подробиці
instagram/kvittkova

Відома пара більше не живе разом.

Поділитися:

Блогерка Даша Квіткова і телеведучий Нікіта Добринін вже п'ятий рік перебувають у стосунках. За парою завжди залюбки спостерігають мільйони прихильників на їхніх сторінках у соцмережах. У 2020 році вони зіграли весілля. Згодом у них народився син Лев та відбулася церемонія вінчання. У соцмережах подружжя демонуструвало сімейну ідилію, зрідка говорило, що у них трапляються сварки, як у будь-якої пари, однак на їхній розрив не чекав ніхто. У програмі "Іспит з Машею Єфросиніною" Даша Квіткова розповіла, що вони роз'їхалися із чоловіком. Вона перша вийшла на розмову про розставання, а Нікіта її підтримав. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова оголосила про великий сольний концерт у Києві

Як пояснила Даша, проблеми у стосунках почалися ще до повномасштабного вторгнення. Пара все одно хотіла бути разом, тому повінчалася і навіть планувала мати другу дитину. Втім, стосунки не налагодилися, тому вони вже не живуть разом.

"Це було рішення обох, але першою на розмову вийшла я... Ми були разом 24/7. Ми просто у якийсь момент зрозуміли, що, по-перше, ми дуже наситилися один одним. По-друге, у нас різна швидкість. Я лечу попереду планети, а він більш плавний. На цьому тлі ми морально один одного задушили. Я багато працюю і приділяю цьому багато часу. Йому це не подобалося. Я розривалася між роботою, сином і чоловіком. У нас була "гра", хто кого більше вколе... Дуже багато сліз і розмов. Любов не пройшла. Я його люблю і він мене любить, але це ті стосунки, де тобі боляче", – розповіла Квіткова.

Телеведучий Нікіта Добринін прокоментував інтерв'ю дружини в Instagram. Він підтвердив, що рішення розійтися було спільним.

"Щодо інтерв‘ю, яке вийшло сьогодні, можу лише додати, що бути зараз окремо— це наше спільне рішення. І це життя, нічого критичного не сталось. Вірю, що цей етап ми зможемо пройти достойно".

Також Даша зазначила, що вони з чоловіком відвідують психолога, аби вирішити свої проблеми та разом виховувати сина. Документи на розлучення подаватимуть, коли будуть у нормальному емоційному стані.

Новини по темі