"Це жах, від якого я хочу прокинутися", — Андрій Шевченко зі сльозами на очах дав інтерв'ю італійському телеканалу про війну в Україні

Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійському телеканалу про війну в Україні та не стримав сліз
Instagram/andriyshevchenko

Футболіст Андрій Шевченко розповів італійському каналу, що зараз відбувається в Україні.

Поділитися:

Український футболіст та ексголовний тренер збірної України по футболу Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійському телеканалу та, не стримуючи сліз, розповів про російсько-українську війну. Родичі футболіста, який зараз закордоном, розповідають усі події, які зараз відбуваються в Україні:

Це жах, від якого я хочу прокинутися. Міста бомблять, вбивають дітей та літніх людей, які не можуть виїхати. Це схоже на страшний сон, здається, що завтра я прокинусь і повернуся до нормального життя, але я розумію, що цього не станеться... Така реальність.

Андрій Шевченко також наголосив, що стати по-справжньому вільними та стати частиною цивілізованої Європи — це рішення народу України, тож він бореться та буде це робити й надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід та Вікторія Бекхеми допомагають українським матерям та дітям: ініціювали збір коштів

Крім того, футболіст нещодавно на своєму інстаграм-акаунті написав, що зараз необхідно підтримувати Україну, і це можна зробити через організацію Червоний Хрест:

Як відомо, зараз, в Україні триває повномасштабна війна. Мій народ і моя родина зазнають нападу. Україна та її населення хочуть миру. Прошу вас підтримати нашу країну і народ. Миру немає меж, бо те, що нас об’єднує, міцніше того, що нас роз’єднує. Підтримаймо постраждалих людей через Червоний Хрест.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини по темі