Через 22 роки! Актори фільму «Весілля мого найкращого друга» знову разом

Джулія Робертс і Камерон Діаз у новій фотосесії
Фото: Кадр із фільму «Весілля мого найкращого друга»

Який вигляд мають зірки легендарної стрічки зараз?

Поділитися:

Мережу сколихнуло нове зіркове повернення - актори культової комедійної стрічки «Весілля мого найкращого друга» взяли участь у новому проекті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

Відомі й талановиті американські актори Джулія Робертс, Камерон Діаз, Дермот Малруні та Руперт Еверетт стали учасниками яскравої фотосесії й прикрасили святкову обкладинку видання Entertainment Weekly до Дня всіх закоханих. Стильними фото зірки поділилися на своїх сторінках у соцмережах. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Нарешті це сталося! - пише Камерон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Як весело провести день з моїми найкращими друзями, - коментує Джулія.

Для фотосесії Джулія Робертс вбралася у класичний білий костюм та пудрову сукню. Камерон Діаз теж змінила два вбрання - пишну рожеву сукню із фатину та асиметричний молочний костюм в горох. Дермот Малруні та Руперт Еверетт з’явилися в елегантних світлих костюмах. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

Зі світлин видно, наскільки актори раді такому возз’єднанню. Піддавшись ностальгії, зірки пригадали цікаві моменти зі зйомок фільму. Так, Джулія Робертс визначила найчуттєвішу для себе сцену в кінострічці:

Найбільш проникливою і щирою мені здалася сцена, в якій я нарешті кажу герою Дермота: «Обери мене. Дозволь мені зробити тебе щасливою». Всього одна фраза, але така ніжна і значуща!

Фото: Кадр із фільму «Весілля мого найкращого друга»

А Камерон Діаз назвала свій найгірший момент зйомки, коли їй довелося співати для свого нареченого: «Я була в жаху від цієї сцени. Страх співу перед людьми жив у мені, я просто хотіла втекти і де-небудь сховатися».

Нагадуємо, за сюжетом стрічки «Весілля мого найкращого друга» молода дівчина Джуліанна (Джулія Робертс) домовилася зі своїм найкращим другом Майклом (Дермот Малруні), що вийде за нього заміж, якщо вони не знайдуть свого кохання до 28 років. Однак сталося не так, як гадалося - настав день, коли Майкл запросив найкращу подругу на своє весілля. 

Саме час переглянути улюблену стрічку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про реальні історії кохання

Новини по темі