Чи збирається Дар’я Петрожицька заміж та чи вдалося їй відпочити після зйомок — у інтерв'ю Катерині Осадчій (відео)

Акторка Дар’я Петрожицька поділилася подробицями особистого життя та розказала Катерині Осадчій чи не прикро їй через те, що її не запрошують дублювати мультфільми.

Поділитися:

Екатерина Осадча завітала на прем'єру мультфільму «Гуллівер повертається» та поспілкувалася з зіркою серіала "Папік" Дар’єю Петрожицькою. 

Екатерина Осадча зауважила, що з моменту, як Дар’я Петрожицька отримала популярність після виходу серіала «Папік», вона жодного разу не озвучувала мультфільми та поцікавилася, чи не прикро акторці через це. 

Дар’я Петрожицька прокоментувала: 

Озвучувати мультфільми — це моя мрія з дитинства. Я завжди хотіла дублювати мультики, особливо з піснями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розказала Катеринi Осадчiй про свою пiдготовку до «Танців з зірками» (відео)

Чи вдалося Дар'ї Петрожицькій відпочити за літо 

Дар’я Петрожицька розказала Катерині Осадчій, що відпочити за літо вона не встигла. Відпочивати, скоріш за все, поїде вже взимку.

На морі була один раз, коли їздила на Одеський кінофестиваль для презентації своїх фільмів, які мають незабаром вийти. Це був один день. Я прилетіла на презентацію, побачила море та улетіла назад. 

Дар’я Петрожицька розказала про відпочинок на морі

Акторка також поділилася подробицями особистого життя та розказала, що вона та її хлопець досі зустрічаються, але заміж вона поки що не збирається.

Нагадуємо, що у вересні стартував новий сезон шоу «Танці з зірками». Дар'я Петрожицька вже приймала участь у танцювальному шоу у 2020 році разом з хореографом Ігорем Гелуненко. Тоді пара покинула проєкт за власним бажанням. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший поцілунок та перша одиниця від журі: несподіваний танець від Олексія Суровцева

Дивіться відео про перший ефір шоу «Танці з зірками» (1 тиждень):

Новини по темі