В золоті та в пір'ї: Катерина Осадча у вишуканій сукні в стилі арт-деко на презентації нового сезону "Танців з зірками"

Катерина Осадча побувала на презентації нового сезону "Танців з зірками"

Катерина Осадча у розкішній сукні завітала на презентацію нового ювілейного сезону "Танців з зірками".

Поділитися:

2 вересня телеканал 1+1 презентував новий сезон «Танців з зірками», що стартує в неділю 5 вересня о 21:00. На презентації були представлені всі учасники сезону та заявлений оновлений склад суддів. 

У новому сезоні на паркет вийдуть 14 учасників: Джамала, Олег Фагот Михайлюта, Олександра Заріцька, Олексій Суровцев, Анастасія Оруджова, Іван Люленов, Костянтин Войтенко, Дмитро Каднай, Євгенія Власова, Ольга Харлан, Артур Логай, Lida Lee, MÉLOVIN, Станіслав Горуна.

Новим суддею танцювального шоу Танці з зірками став чемпіон світу з латиноамериканських танців, всесвітньо відомий хореограф Макс Чмерковський. Також суддівські крісла, традиційно, зайняли Катерина Кухар та Влад Яма. Новою ведучою голдруму стала Іванна Онуфрійчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий сезон «Танців з зірками»: які сюрпризи готують для глядачів творці шоу та зіркові учасники (відео)

Привітати учасників та творців шоу прийшла чарівна Катерина Осадча, ведуча "Світського життя". Катерина вчора завітала до студії шоу "Твій день", де у теплій розмові з ведучими анонсувала новий ефірний час улюбленої телепрограми багатьох українців. З 5 вересня "Світське життя" щонеділі о 18:30 на телеканалі 1+1

Катерина Осадча на презентації Танців з зірками

Ведуча обрала елегантну чорну сукну у стилі арт-деко, щедро оздоблену паєтками кольору золота та, звісно, традиційно поєднала з головним убором, який відповідно до стилю був прикрашений пір'ям. Образ завершили лаконічні босоніжки на підборах.

образ катерини осадчої на презентації танців з зірками

Нагадуємо, що Катерина Осадча декілька тижнів тому втретє стала мамою. І хоча, як зазначає сама Катерина, до ідеальної фізичної форми їй далеко, професійну вона не втрачає ні на мить. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча зізналася, що не встигла зробити влітку

Нагадуємо, що 5 вересня стартує також новий сезон «Світського життя» в оновленний час — подивитися улюблене шоу можна буде щонеділі о 18:30. Щоб придбати квитки на прямі ефіри, тисність на зображення:

квитки на танці з зірками