Перший поцілунок та перша одиниця від журі: несподіваний танець від Олексія Суровцева

Танці з зірками
Перший поцілунок на паркеті "Танці з зірками"

Перший ефір нового сезону "Танців з зірками" продовжує вражати.

Поділитися:

Зірка серіалів Олексій Суровцев ще до старту сезону концентрував увагу любителів проєкту завдяки кремезній брутальній зовнішності та минулому: 39-річний Олексій є 2-кратним чемпіоном України з еротичного танцю. Проте сам Суровцев не планує підкорювати паркет саме цим амплуа:

Я не хотів би, щоб мене спрйимали лише з візуальної сторони як стриптизера. В мене досить глибокий й внутрішній світ.

Олексій зізнався, що мав кризу в житті 2 роки тому, і в роботі, і в сімейних стосунках. І раптом його запросили на кастинг зйомок у серіалі і життя змінилося. Це було непросто за словами Олексій, адже змінювати щось у житті завжди складно. Проте саме це і надихає Олексія, який, до речі, має звання мастера спорту з плавання.

Як для спортсмена, для мене дуже валива перемога, а не участь. Я доведу, що в 39 років можна почати танцювати бальні танці.

суровцев

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАктор та чемпіон України з еротичного танцю Олексій Суровцев про участь у шоу «Танці з зірками»: «Я йду за перемогою!»

В перший ефір Суровцев увірвався запальною румбою, під час якої під схвальні вигуки аудиторії позбувся сорочки. Юрій Горбунов не зміг не відтренувати своє почуття гумору, побачивши оголений торс Олексія:

Дивлюсь на тебе, як в дзеркало і радуюсь.

Однак перший ефір став не надто успішним для Суровцева. Запальну румбу судді оцінили не високо. Новий суддя Макс Чмерковський:

На цій сцені зняти сорочку – це ні про що, ми всі її знімали, для мене це не було правдою. Я готовий дати вам шанс і побачити більше танцю, сподіваюсь, що розкриєте себе більше, аніж сьогодні.

Катерина Кухар зазначила, що "кукарачі не побачила". Це підтвердив і Влад, який зазначив, що номер був гарячим, але румби в ньому не було. Проте Яма не зміг оминути увагою палкий виступ Суровцева: 

Що буде далі, якщо на першому ефірі вже вода і поцілунок?

Макс Барських, ведучий зіркового балкону поцікавився, чи був поцілунок запланованим. "Ні, але я так відчув", — відповів Суровцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКатерина Кухар обійняла Євгенію Власову на «Танцях з зірками»: «Ви так багато пережили, я пишаюсь вами. Проявіть характер бійця та покажіть себе справжню»

Дивіться відео румби у виконанні Олексія Суровцева та Маші Колосової — танцю, що викликав таке бурхливе обговорення. І несподівано низькі оцінки суддів — від Катерини Кухар Олексій отримав одиницю.

Новини по темі