Чоловік Кім Кардашян витратив мільйон доларів їй на подарунок

Чоловік Кім Кардашян Каньє Вест витратив 1 млн доларів їй на подарунок | 1+1
Фото: Getty Images

Ти нізащо не вгадаєш, що це.

Поділитися:

Цього понеділка, 21 жовтня, голлівудській красуні Кім Кардашян виповнилося 39 років. І хоча зірка не поспішає ділитися світлинами зі святкування, відомо, що вона провела затишний вечір у колі сім’ї та друзів.

Після дня народження знаменитість розповіла, що отримала безліч чудових подарунків. Звичайно, публіку цікавило, що для Кім підготував її коханий чоловік, репер Каньє Вест. А він добре знається на сюрпризах! Свого часу Кардашян отримувала від нього і розкішний Mercedez, і тисячі троянд, і величезну каблучку із 15-каратним діамантом. Здавалося б, чим іще він здивує кохану?

Фото: instagram/kimkardashian

І винахідливий репер таки придумав. Він пожертвував мільйон доларів благодійній організації, з якою співпрацює Кім, від свого імені та імені їхніх дітей. І схоже, зірці дуже сподобалася ця ідея.

Моє серце переповнене щастям, – прокоментувала Кардашян сюрприз коханого.

Нагадаємо, Кім і Каньє уже п’ять років у шлюбі та виховують чотирьох дітей. А ще більше про всесвітньо відому красуню дізнавайся з відео:

Цікаві новини про Кім Кардашян:

1. З рогами і довжелезною косою: Кім Кардашян вражає неординарними образами

2. На чому він тримається? Кім Кардашян позує у надвідвертому купальнику (фото)

3. Хочу талію «як у Кім»: Кардашян розкрила секрет своєї фігури

4. Ось якою була Кім Кардашян до пластики (фото)

5. У стилі 90-х: Кім Кардашян повторила образ головної героїні «Секс і місто»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі