Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко розповів, як підтримував дружину під час післяпологової депресії

Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко про депресію дружини після пологів
instagram/timur.miroshnychenko

Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко відверто про нелегкий період у родині.

Поділитися:

Ведучий "ЖВЛ" Тімур Мірошниченко розповів, як вони з дружиною переживали післяпологову депресію в інтерв’ю українській ведучій Маші Єфросиніній. Тімур та Інна у шлюбі з 2018 року. Вони виховують трьох дітей: доньку Мію, сина Марко та сина Марселя, якого нещодавно всиновили. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона зробила з мене абсолютно нову людину, набагато кращу, ніж була до зустрічі з нею", — ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко про стосунки з дружиною Інною 

В інтерв’ю згадується участь сім’ї у програмі «Суперродина». Там Інна дуже відверто розповідала про післяпологову депресію. Молода мама поділилася станом, коли їй хотілося покинути дитячий візочок і поїхати туди, де її ніхто не знайде. Це суттєво вплинуло на стосунки пари вже як батьків. 

"Чоловік ніколи не зрозуміє, що відчуває жінка в момент, коли вагітна, коли народжує", — пояснює Тімур.

Тімур Мірошниченко з дружиною та дітьми - 1+1

У багатьох жінок через низку фізичних та психологічних факторів стається післяродова депресія. Мама знаходиться у пригніченому стані, її світ перевертається з ніг на голову. На запитання інтерв’юерки, як Тімур реагував на цей стан дружини, він відповідає:

"Це виклик. У мене є філософія, і не тільки у післяпологову депресію, а в цілому: все, що я маю робити, це має впливати виключно зі знаком плюс на настрій, самопочуття, на самооцінку в першу чергу моєї дружини, ну а потім всієї родини. Я пам’ятаю цей період. Звісно, було важко. В першу чергу було боляче, адже я бачив, що дружині складно, важко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко вперше разом з трьома дітьми завітав до студії "Сніданок. Вихідний"

У нелегкий період сімейного життя Тімур намагався у всьому підтримувати дружину і допомагати з дітьми. Він старався бути максимально залученим в процес, щоб тоді, коли потрібно Інні, він міг забрати обслуговування дитини повністю на себе. Ведучий згадує поїздку сім’ї за кордон, де повністю переклав завдання дружини на себе:

"Ми поїхали в Туреччину. Я сказав "Дружино, ти відпочиваєш. Все!". Я постійно був з дитиною. Інна там була потрібна тільки в той момент, коли Мія хотіла їсти. Тоді це був єдиний спосіб нагодувати доньку. Я повністю забирав її на себе. Інна спала, відпочивала, гуляла, займалася спортом — все, що хотіла, робила. Тільки не займалася дитиною".

Тімур та Інна Мірошниченки - 1+1

Після народження доньки Тімур намагався зробити усе можливе від себе, аби допомогти дружині справитися із пригніченим депресивним станом:

"Я розумів, що треба нормалізувати стан. Це задача, виклик. Задача номер 1: нормалізувати стан, щоб всім було добре, наскільки це можливо. Що я можу зробити? Заповнити функції, дати відпочити, дати зміну обстановки, показати свою турботу. Все це робиш, і воно нормалізується".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми просто розуміли, що наша дитина вже десь є", — Тімур Мірошниченко розповів про увесь шлях всиновлення (ексклюзив)

В інтерв’ю згадали, що в родині Мірошниченків прибирає тільки чоловік, відвозить дітей в садочок і забирає тільки чоловік. Першим просить пробачення також лише Тімур. Інна не може бути не правою.

"В мене політика проста: я роблю те, що хоче дружина. Якщо вона щось хоче, я підлаштуюся. Для мене дружина головна в родині, тому що від її настрою залежить настрій в родині. Я абсолютно в усьому з нею раджуся".

На запитання, як подружжя розподіляють батьківські обов’язки, батько трьох дітей відповідає:

"Насправді зараз вони (діти) вже підросли і класно, що вони є один в одного. Вони чудово самі себе розважають. В нас насправді з'явилося значно більше вільного часу".

На сьогодні у сім’ї няні немає, та батьки все одно не залишаються без сторонньої допомоги:

"Бабусі, дідусі, дякуємо вам! Майже жодного разу не було такого, щоб хтось не зміг підстрахувати".

На початку повномасштабного вторгнення Інна з дітьми виїхали до Німеччини. Тоді Тімур страждав від відсутності сім’ї поруч. 

"Діти — це для мене взагалі головний підзарядник. Просто коли відкриваєш двері, який би втомлений ти не був, а вони біжать до тебе цілуватися, обійматися, вішаються і кажуть: "Давай носи, катай, гуляй". В тебе з'являються сили це робити, тому що це твоє головне джерело енергії", — ділиться ведучий "ЖВЛ".

Тімур Мірошниченко з донькою - 1+1

Фото: instagram/_inna_mi_

Новини по темі